Politică

articolul anterior articolul urmator

Întrebare ironică a premierului Cîţu la adresa PSD, cu privire la creşterea economică anuală în trimestrul ll

5
30 Jul 2021 11:12:40
Autor: News.ro
Foto Facebook / Florin Cîţu
Foto Facebook / Florin Cîţu

Premierul Florin Cîţu a lansat pe Facebook o întrebare ironică la adresa PSD, cu privire la creşterea economică anuală în trimestrul ll, variantele de răspuns fiind 6%, 12% şi 18%.

Premierul a afirmat recent că urmează estimări care vor duce creşterea economică aproape de două cifre

„Anul acesta, primul trimestru, este pentru prima oară în istorie din ultimii 30 de ani când creşterea economică se datorează în totalitate investiţiilor. Nu a mai fost niciodată aşa ceva. Am schimbat paradigma. Arătăm că prin investiţii, ceea ce înseamnă liberalism pur, poţi să dezvolţi România. Ştii foarte bine, creşterea economică din anul acesta este estimată la a fi cea mai mare din Uniunea Europeană, 7,4%. Vă vând un mic secret: urmează alte estimări care vor duce creşterea economică aproape de două cifre. O să avem o creştere economică anul acesta puternică, eu sper să se adeverească şi să avem o creştere economică cu cel puţin 10% anul acesta, în 2021”, a afirmat Florin Cîţu recent.

PSD contestă cifrele referitoare la creşterea economică şi acuză că populaţia a sărăcit, iar puterea de cumpărare a scăzut.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Stefan din Nord
30.07.2021, 11:18:01

Avem ceva cu doua cifre INFLATIA

-73 (77 voturi)
vasîli fărdecai
30.07.2021, 11:31:06

Cel mai valabil este ce conține vac c inu. Știe cîțometrul că doar trăiește într-o altă lume, săracu. E lumea rea mai ales ăștia dă la pesedea îi tăt pun bețe-n roate dar ”iecuonomia” crește mai abitir ca Făt Frumos. Râde lumea dă acești incompetenți, mari ”esperți” în NiMic șî tare proști făcuți grămadă dar, resetați ca niște nevertebrate funcțional. haBarn_ai tu tată este ăl prim dintre toți... Go fasăli, Go! Să nu cumva să uiți dă tandemul bok în budă pentru că este cel mai capabil în dezvoltarea României. Go!

-64 (68 voturi)
Mos Tagarta
30.07.2021, 11:46:47

Nea Catuleee, prin magazine mai intri si matale sa faci cumparaturi? Da` masina cand ai alimentat-o ultima data? Nu mai vorbim ca pentru constructia unui cotet de gaini platesti cat pentru un etaj de casa in anii trecuti. Matale traiesti in Romania??? Iesi dracu` in lumea reala si termina cu narcisismul ca nu esti nici cel mai bun, nici cel mai frumos si nici cel mai destept. Esti doar o jucarie mica pe baza de arc. Nu cred ca te intoarce neamtu` ca sa debitezi ineptii in fiecare zi. Zau asa...

0 (4 voturi)
Infractorul Burci
30.07.2021, 13:32:29

Ce i-a întrebat, care este cel mai bun joint? Cel care conține cannabis în proporție de: 6%, 12% sau 18%? La asta, Gollumul cel analfabet, se pricepe cel mai bine, este domeniul lui de expertiză.

-55 (55 voturi)
Mihai Neagu
30.07.2021, 18:41:55

Va rog, aparati-l pe Catu. E WOW si ne aduce fericirea, pe care noi nici nu o luam in seama...

Modifică Setările