CEx cu suprize la PSD. Social-democraţii şi-au stabilit candidaţii la Sectoarele 2 şi 3. Acuzaţii grave la adresa oamenilor lui Orban din Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Joi,de la ora 11.00, are loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) a PSD în care se va discuta subiecte precum moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban sau candidaturile partidului pentru Sectoarele 2 şi 3 din Capitală. De asemenea, liderul interimar al partidului Marcel Ciolacu a afirmat marţi că va propune în CExN dizolvarea organizaţiei PSD Ilfov.

UPDATE Potrivit surselor „Adevărul”, Congresul Extraordinar al PSD a fost stabilit pentru data de 22 august. Acesta s-ar putea desfăşura online.

UPDATE Marcel Ciolacu le-a spus colegilor săi că PNL trecut la ameninţări, fiind trimis în teritoriu Costel Barbu, secretar general-adjunct, să îi ameninţe pe primari că nu mai primesc fonduri dacă nu trec în tabăra liberală, informează stiripesurse.ro

UPDATE Potrivit surselor Adevărul, PSD a decis candidaţii pentru Sectoarele 2 şi 3 din Capitală: Neculai Onţanu, respectiv Aurelian Bădulescu

UPDATE Victor Cazanciuc: Sunt aproape toate semnăturile pentru moţiunea de cenzură. 

Candidaturile pentru Sectoarele 2 şi 3 o să le spună preşedintele PSD Bucureşti Gabriela Firea.

Despre OUG-ul Guvernului privind majorarea alocaţiilor: O altă ipocrizie marca PNL după ce tot timpul au spus că sunt fonduri suficiente. Preşedintele ne-a anunţat că România va primeşte 80 de mld de euro. Sunt resurse pur si simplu. Dacă domnul Cîţu ne spune că nu mai sunt bani să ne spună unde s-au dus banii. Să fim serioşi, nu e o sumă foarte mare. Şi dublarea alocaţiilor şi mărirea pensiilor. Aşa e în lege.

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat marţi că organizaţia pe care o conduce are pregătite candidaturile pentru Primăriile sectoarelor 2 şi 3, care vor fi validate în şedinţa de joi a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

„Joi, probabil, avem un Comitet Executiv Naţional, în care se vor lua mai multe decizii importante la nivelul ţării şi inclusiv pentru Bucureşti. Avem pregătite candidaturile care vor fi validate în CExN pentru Primăria sectorului 2, pentru Primăria sectorului 3, de asemenea, reorganizarea activităţii Organizaţiei PSD sector 3 (…). Joi, în şedinţa de Comitet Executiv, voi veni ca preşedinte PSD Bucureşti şi voi prezenta propunerile din partea organizaţiei noastre, atât candidatura pentru sectorul 2, cât şi cea pentru sectorul 3, precum şi toate propunerile de reorganizare pe care le-am gândit”, a spus Firea.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat marţi seara că va propune în şedinţa CExN al partidului dizolvarea Organizaţiei PSD Ilfov.

„Voi propune în Comitetul Executiv dizolvarea acestei organizaţii, chiar dacă suntem în prag de alegeri şi sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo, să fim pregătiţi şi la Ilfov de alegeri. (…) Este inadmisibil aşa ceva. Am aflat din presă. Nu am crezut aşa ceva. Am avut o discuţie cu preşedintele de organizaţie acum aproximativ o lună de zile, i-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă şi chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcţie, respectiv de secretar executiv”, a spus Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite