Politică

articolul anterior articolul urmator

Şedinţă extraordinară pentru preluarea celor patru spitale din Sectorul 1 de către Primăria Capitalei. Gabriela Firea: Salvăm spitalele

2
23 Feb 2021 11:52:20
Autor: Andreea Ghiorghe
Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei. FOTO: Arhivă
Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei. FOTO: Arhivă

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a anunţat că membrii Consiliului General se vor reuni în şedinţă extraordinară, marţi, pentru preluarea de către Primăria Capitalei a celor 4 spitale din Sectorul 1, pe care Clotilde Armand le-a scos din administrarea Consiliului Local Sector 1. Şedinţa are loc după ce edilul Capitalei a refuzat să introducă pe ordinea de zi a şedintei de vineri proiectul depus de social-democraţi, spune Gabriela Firea.

„Salvăm spitalele din Sectorul 1! Şedinţa extraordinară de Consiliu General azi, pentru preluarea la Primăria Capitalei a celor 4 spitale din sectorul 1 cărora li s-a tăiat finanţarea de către primarul dreptei unite din sectorul 1.

Convocarea a fost făcută la solicitarea colegilor mei consilieri generali social – democraţi, deoarece, deşi au depus în timp util proiectul, noul primar general – tot al dreptei unite împotriva oamenilor -, a refuzat abuziv să-l introducă pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de vineri. Când el are altă treaba, decât să salveze aceste spitale importante!”, a scris Firea, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Fostul edil al Capitalei speră ca proiectul PSD să fie votat şi de ceilalţi membri ai Consiliului General:

„Vrea să închidă toate şantierele publice şi private din Capitală, scăzând calitatea vieţii şi ingroşand rândul şomerilor! Acesta este noul lor Bucureşti! Sperăm ca doamnele şi domnii consilieri generali PNL şi USR vor participa azi la şedinţa şi vor vota proiectul nostru, prin care cele 4 spitale sunt preluate în administrarea Primăriei Capitalei, a Consiliului General, prin Administraţia Spitalelor.

Dacă vor fugi de răspundere, aşa cum au procedat şi colegii lor de la sectorul 1, nu vor dovedi altceva decât dispreţ faţă de cetăţeni şi faptul că au minţit în campanie : sănătatea oamenilor nu este pentru ei o prioritate.

A spus-o cu subiect şi predicat Dl. Cîţu. Dar el e un premier trecător – o tristă figură în galeria premierilor români. Însă, partidele, mai ales PNL, mai vor să vină în faţă românilor şi să ceară voturi.” a conchis Firea.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

muresan anna
23.02.2021, 12:06:27

Doamna Firea ai fost primar general al capitalei! De ce nu ai "salvat" spitalele? In schimb ai tupeul sa te arati preocupata si plina de idei acum. Doar de grija cetatenilor,locul caldut din politica asa se mentine .

+2 (2 voturi)
Mihai ANTI PSD
23.02.2021, 12:33:42

Iar salvati spitalele? Ca in ultimii 4 ani? Hahahah Ipocrizia este mama PSD !

+2 (2 voturi)
Modifică Setările