Şedinţă PNL. Liberalii amână pentru o săptămână numirea şefilor interimari din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat că numirea şefilor interimari de la sectoare va fi amânată cu încă o săptămână, fiind invocat faptul că analizele interne trebuie să continue.

UPDATE Ludovic Orban a anunţat că decizia privind numirea noilor şefi la PNL Bucureşti va fi amânată cu o săptămână, o cauza fiind faptul că la şedinţă nu a existat cvorum, „Mai bine măsori de 7 ori şi tai o dată decât să măsori o dată şi să tai de 7 ori“, a declarat Orban.


Violeta Alexandru şi Ludovic Orban ar urma să anunţe cine sunt cele şase persoane care vor prelua şefia interimară de la cele şase sectoare ale Capitalei. Printre numele vehiculate sunt Ciprian Ciucu, considerat cu prima şansă pentru Sectorul 6, Tase Stamule, potenţial interimar la Sectorul 1, dar şi Cristi Băcanu. 

Numirea de şefi interimari vine după ce foştii lideri ai PNL din Capitală şi-au dat demisiile, cu excepţia Ancăi Boagiu, lider al PNL Sector 2. Aceasta din urmă a fost demisă printr-o decizie a Biroului Executiv. Demisiile au venit în urma rezultatelor slabe ale PNL în Capitală la ultimele alegeri.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite