Şedinţă cu scântei la PDL. Elena Udrea: Colegi care m-au susţinut la şefia PDL sunt jigniţi de colegi din conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO: Arhiva Adevărul
Elena Udrea FOTO: Arhiva Adevărul

Deputatul Elena Udrea este nemulţumită de faptul că unii dintre colegii care i-au susţinut Moţiunea cu care a candidat la şefia PDL sunt jigniţi de o parte dintre colegii din conducere, aceasta nominalizându-l pe Gheorghe Flutur. Udrea a mai spus că are informaţii potrivit cărora  există colegi care se gândesc la un alt proiect politic, potrivit unor surse din PDL.

„Sunt colegi care mi-au susţinut Moţiunea la Convenţie şi care astăzi sunt marginalizaţi. Suntem jigniţi de unii colegi din conducere. S-a ajuns ca în partid să fie colegi din conducere care să nu răspundă la salut unor parlamentari. Există o problema mare, domnule Blaga, nu cu dumneavostră, ci cu oamenii din jurul dumneavoastră, de exemplu cu dl. Flutur“, a precizat Udrea, subliniind că nu doreşte ruperea PDL.

În apărarea lui Udrea a sărit deputatul PDL de Prahova Dragoş Gunia: „Nu trebuie să fiu pus la colţ mereu pentru că am votat Elena Udrea. Nu e posibil să câştige la Convenţie un loc în BPN Cantaragiu împotriva lui Popescu sau Trăila împotriva lui Tomac. Jumătate din BPN nu mă cunoaşte şi nu ştie cine ne sunt deputaţii“.

În altă ordine de idei, Udrea a mai spus că partidul nu trebuie pus împotriva preşedintelui Băsescu. „Am ajuns noi să îl contestăm pe preşedinte şi PNL să îi dea dreptate pe tema înfiinţării unei agenţii cu drept de preempţiune în cazul cumpărării terenurilor agricole?“.

Un alt deputat care a luat cuvântul este Gheorghe Tinel. Acesta a dorit să ştie de ce membrii PDL nu au voie să susţină Mişcarea Populară. Răspunsul i l-a dat liderul democrat-liberal Vasile Blaga: „Asta e hotărârea partidului. Nu avem ce căuta pe la ONG-uri... Pe de altă parte, ştim şi noi cum s-a format UNPR, nu suntem veniţi cu pluta“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite