Şeful de campanie al PNL: Au fost multe momente în care Dancilă a refuzat dialogul cu preşedintele, deşi acesta era foarte necesar în funcţionarea statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Motreanu FOTO Mediafax
Dan Motreanu FOTO Mediafax

Dan Motreanu, şeful campaniei lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale, a motivat din nou refuzul liderului de la Cotroceni pentru a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Acesta afirmă că poziţiile celor doi candidaţi sunt deja cunoscute şi că PSD a „refuzat dezbaterile politice” de până acum pe diferite teme. „Acest partid nu are cultura dialogului şi a făcut atât de mult rău României şi democraţiei”, adaugă acesta.

Dan Motreanu afirmă că campania lui Klaus Iohannis va continua în mod normal şi că se va concentra pe a se întâlni şi interacţiona cu cetăţenii. Referitor la provocarea unei dezbateri, acesta aminteşte că Viorica Dăncilă a refuzat dialogul instituţional cu preşedintele şi că PSD „nu are cultura dialogului”.

„Campania preşedintelui Klaus Iohannis va continua în acelaşi mod ca şi pentru primul tur de scrutin. Esenţa unei campanii este tocmai aceea de a te întâlni în mod direct cu cetăţenii, de a interacţiona cu cei cărora le ceri votul şi încrederea pentru a-i putea reprezenta.

Klaus Iohannis a luptat să scape România de PSD şi de guvernul Dăncilă. Au fost multe momente în care Viorica Dancilă a refuzat dialogul instituţional cu preşedintele, deşi acesta era foarte necesar în funcţionarea statului. A fost cazul desemnării comisarului european, al deblocării situaţiei guvernamentale şi rezolvării unor probleme reale şi grave pentru această ţară. Au fost nenumărate cazuri în care PSD ar fi trebuit să permită dezbateri politice şi le-a refuzat.

Abia acum, PSD cere dezbatere, ca şi cum nu ar fi cunoscute toate poziţiile politice exprimate de fiecare candidat în parte şi în ce mod a servit interesul public. Este un tertip ieftin de campanie şi ne dăm seama cu toţii că nimic nou nu s-ar putea decanta dintr-o astfel de discuţie. Alta ar fi fost, însă, situaţia dacă aveam un tur doi fără PSD. Acest partid nu are cultura dialogului şi a făcut atât de mult rău României şi democraţiei”, a scris Dan Motreanu pe Facebook.

În încheiere acesta a afirmat că preşedintele va avea întâlniri zilnice cu cetăţenii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite