Şeful Cancelariei Prezidenţiale: Opţiunea preşedintelui rămâne un Guvern de dreapta. Preşedintele este un om de dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale FOTO Mediafax
Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale FOTO Mediafax

Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis este un om de dreapta care îşi doreşte un Guvern de dreapta după alegerile parlamentare de anul viitor. Mihalache a mai spus că Guvernul Cioloş a fost o soluţie de avarie.

„Opţiunea preşedintelui rămâne un Guvern de dreapta. Preşedintele este un om de dreapta. Ne dorim un guvern politic al Dreptei, dar după alegeri“, a spus Dan Mihalache, la România TV.

Şeful Cancelariei Prezidenţiale a vorbit şi despre desemnarea lui Dacian Cioloş în funcţia de premier. Guvernul Cioloş a fost o soluţie de avarie. Preşedintele Iohannis a avut dialoguri cu domnul Dacian Cioloş, a fost comisarul României, la momentul respectiv, preşedintele gândea la o implicare a domnului Cioloş într-un proiect politic, un proiect guvernamental“, a mai spus Mihalache.

Şeful Cancelariei Prezidenţiale a comentat şi ultima declaraţie a fostului premier Victor Ponta, potrivit căreia cei care şi-au dorit schimbarea Guvernului erau dispuşi „să treacă peste cadavre“. „A ţinut să se autovictimizeze, este într-un proces de autovictimizare. Cred că în momentul de faţă e ultima problemă a României ce crede Victor Ponta. E o exagerare din partea lui. Cred că nu are proprietatea termenilor. Preşedintele nu a forţat căderea Guvernului nici inainte, nici dupa Colectiv“, a mai spus Mihalache.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite