Şeful PNL Buzău, care era candidat al partidului pentru primărie, a trecut la Pro România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Ionescu FOTO Facebook
Constantin Ionescu FOTO Facebook

Şeful organizaţiei municipale PNL Buzău Constantin Ionescu a anunţat luni seara pe Facebook că „nu pot fi monedă de schimb” şi că se înscrie în Pro România. Acesta este nemulţumit de liderul organizaţiei judeţene PNL Buzău, Cristi Romanescu, pe care îl acuză deă „înţelegeri subterane cu PSD”.

„După 30 de ani de democraţie, minciuna şi blatul nu pot fi «monedă de schimb».

Am făcut parte, timp de 12 ani, dintr-o echipă (a liberalilor buzoieni) în slujba căreia mi-am pus întreaga energie şi experienţă în administraţie, în speranţa că vom putea oferi la un moment dat buzoienilor o alternativă decentă la ... cel mai detestat partid de pe eşichierul politic românesc actual”, a menţionat Constantin Ionescu pe Facebook.

Acesta din urmă a subliniat că este nemulţumit de activitatea şefului organizaţiei PNL Buzău, Cristi Romanescu, pe care îl acuză de „înţelegeri subterane cu PSD”. În consecinţă, Ionescu afirmă că s-a înscris în Pro România.

„Din păcate, eforturile mele – dar şi ale altor colegi – s-au izbit constant de opoziţia distructivă a aşa-zisului lider Cristi Romanescu care, prin înţelegerile sale subterane cu PSD, a reuşit să anihileze toate eforturile noastre de a performa, de a veni mai aproape de nevoile buzoienilor, menţinând organizaţia la un nivel mult sub potenţialul său real, dar controlabil aşa cum şi-a dorit.
De astazi sunt Pro Buzău!”, a conchis acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite