VIDEO Şerban Nicolae, despre referendumul pentru familia tradiţională: Cred în Dumnezeu, nu în teoria unei mari explozii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, în cadrul dezbaterilor privind iniţiativa de revizuire a Constituţiei care, dacă va fi adoptată, va interzice căsătoriile homosexuale, că el crede în Dumnezeu şi nu în „teoria unei mari explozii”.

„Trei miliarde de bărbaţi fără o femeie nu pot procrea. Patru miliarde de femei fără un bărbat nu pot procrea. Şi asta nu e o chestiune pe care să o fixăm noi prin Constituţie, printr-o lege dată de Parlament. Este o lege naturală, este o lege care vine din Creaţie. Eu mărturisesc faptul că eu cred că există Dumnezeu şi că el are rol creator. Nu cred în teoria unei mari explozii. Să nu vă supăraţi pe mine, nu am întâlnit nicăieri în lume, în nicio ipostază, o explozie care să fie creat ceva, în afară de haos”, a spus Nicolae Şerban.

Acesta a mai spus că „procrearea nu se poate realiza decât între un bărbat şi o femeie” şi că „poporul român are nevoie de continuitate, are nevoie de copii”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a lăudat pe colegii senatori care au votat proiectul pentru modificarea Constituţiei astfel încât „familia se bazează pe căsătoria liber consimţită între bărbat şi femeie“. După ce a anunţat că va merge să voteze la referendum, Dragnea a fost ironizat de numeroşi internauţi pe Facebook, fiind întrebat dacă el şi partenera s-ar încadra în categoria familiei tradiţionale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite