articolul anterior articolul urmator

Şi bătuţi, şi gazaţi, şi acuzaţi de lovitură de stat

33
13 Sep 2018 08:21:55
Ştefan Vlaston

33 Comentarii

ovidiu preda
13.09.2018, 09:13:50

Vezi vlaston au luat baston, si fructe de padure

-5 (7 voturi)
Puscas Marin
13.09.2018, 16:51:41

Daca ar fi fost lovitura de stat, armata ar fi fost alarmata si pusa in stare de lupta. Da! Exista si acest tip de alarma in armata si armata poate interveni in caz de lovitura de stat...insa armata intervine cu munitie de razboi in acest caz si restabileste ordinea constitutionala. Evident ca nu a fost cazul de asa ceva pentru ca lovitura de stat nu a existat decat dupa o luna de la 10 August in mintea paranoica dar vicleana a lui Draknea. Jegdarmii inca sunt condusi, subordonati si organizati ca si fostele Trupe de Securitate care se aflau in subordinea DSS si aceasta era subordonata CC al PCR. Jegdarmerika e subordonata la MAI, ca in Rusia lui Putin, unui ministru civil si politruk. Jegdarmii nu sunt militari, ei nu pot lupta efficient impotriva unei armate straine. Jegdarmii sunt antrenati sa bata civili si nu sa omoare soldati inamici sau sa distruga tancurile si avioanele inamicului. Ei stiu sa bata civili si cam asta e toata specialitatea lor militaroasa...de fapt paramilitara. Atata timp cat sunt bratul inarmat al unui partid politica, pur si simplu, ei nu sunt militari ci paramilitari. De ce nu adopta modelul din UE unde carabinieri si jandarmii sunt Arma aparte subordonata Sefului Statului Major al Apararii si raspund in fata acestuia si nici macar in fata ministrului apararii!? Pentru ca orice partid venit la putere pierde si ultima forta miitara de care poate sa dispuna la libera alegere si vointa a partidului.

+3 (7 voturi)
Casandra II
13.09.2018, 12:17:34

Dragnea e in delirium tremens. Nu exista medicament eficace pentru boala asta. Degeaba a luat rudotel(adica l-a numit pe slugoiul obedient rudotel toader, ministru al justitiei) ca tot nu va scapa de ce e scris in stele. Culmea neroziei dragniote sa-i puna pe jandarmi sa faca plangere penala. Ar fi avut mai mult haz daca jandarmii ar fi scris in plangerea lor cum ca n-au reusit sa-i bata pe toti protestatarii din piata , fiindca acestia erau prea multi, sau ca multi au scapat neatinsi, ca n-au reusit sa-i gazeze ca la Dachau fiindca li s-a terminat stocul sau ca nu toti jandarmii si-au consumat adrenalina... Neghiobia lui dragnea a facut deja inconjurul pamantului: fortele de represiune fac plangere penala fiindca au fost fortate de superiorul lor sa se victimizeze, dupa ce au gazat, au ranit sute de protestatari si au starnit oprobiul intregii Europe... Dragnea, el capo di tuti capi, este eligibil pentru Poarta Alba: Deschideti-i larg portile nuliversitatii sa intre dementul impreuna cu liota lui de hetaire si eunuci....

+8 (8 voturi)
Vanatorul/d.c.
13.09.2018, 15:04:55

”Şi bătuţi, şi gazaţi, şi acuzaţi de lovitură de stat”..Dar ..drogati nu..? Ca cica au fost si din categoria asta..!:) Oricum, aflati toti pana la urma cine a regizat si orchestrat mitingul ”milionului de disporeni” (ce propanganda imbecil de exagerat mincionoasa chestia cu ” mitigul Diasporei”), si mai ales, cine a indemnat si a provocat la violente si varsare de sange romanesc, pe timp de pace..! N-o sa va placa ce-o sa aflati, dar deh, nimeni nu-i intreba pe randasii mafiotiolor din politica daca le place sau nu le place ce aud..!:))

-7 (11 voturi)
Dimijoarei 08
13.09.2018, 15:35:26

Comentariu considerat abuziv.