articolul anterior articolul urmator

Şi la CFR, şi la Ministerul Educaţiei, incompetenţă cât cuprinde

15
14 Sep 2018 07:36:06
Mircea Morariu

15 Comentarii

sestisotseminatati
14.09.2018, 08:30:25

Comentariu considerat abuziv.

Vanatorul/d.c.
14.09.2018, 10:11:29

Inlesnirea accesului la internet a golit bibliotecile din toate tarile in care acesta, Internetul, e utilizat pe scara larga de catre toate categoriile de varsta sau pregatire profesionnala. Ideea e ca, asa cum nu mai trebuie sa mergi personal la banca pentru a face niste plati, transferuri, etc, pentru ca poti face asta cu internetul de pe pc, laptop, tableta, smartphone, tot asa, nu mai trebuie sa mergi la biblioteca, daca ceea ce cauti gasesti cu ”goagălul”, stand comod in fotoliu si crănțănind cipsuri, sticksuri, pop-corn, etc.?:)) Ca sa nu mai vorbim de faptul ca sute de Universitati din lume (inclusiv cele care se bucura de cel mai inalt prestigiu) au pus la dispozitia doritorilor cursuri gratuite online din domenii foarte cautate (Informatică, Matematică, Programare, Științe sociale si Economice, Educație, Sănătate și Medicină, Artă, etc, etc). Da..! E un pic trist, desigur..! Moare o epoca si odata cu ea si ceea ce-i dadea..culoare, lucruri care ne provoacă mereu nostalgii, dorinta de a-i retrăi farmecul..! Insa se naste o noua epoca, care poate fi mult mai pasnica, mai fericita si mai imbelsugata pentru urmasii nostri decat a fost pentru generatia noastra epoca de dinaintea Internetului..!

-3 (9 voturi)
Scorilo
14.09.2018, 10:46:24

De ce va mirati ? INCOMPETENTA a cuprins intreaga societate romaneasca...Exista peste tot ! Inclusiv in conducerea statului (politica),in cultura,in mass-media,in invatamant,in sanatate,in magistratura,in sport etc. Oare invatamantul particular nu a contribuit DIN PLIN la asa ceva ? Incompetenta a generat (genereaza,va genera) o reactie in lant,cu consecinte dezastruoase pentru societatea romaneasca...Rezolvarea nu poate veni decat de la oameni competenti. DE UNDE II LUAM ? This is THE QUESTION ! PS. Desigur,dupa cum se stie,fiecare roman SE CREDE CEL MAI COMPETENT,CEL MAI DESTEPT (INTELIGENT),CEL MAI EDUCAT,CEL MAI CAPABIL.CEL MAI CORECT...Acestia se gasesc,de obicei,in MASS-MEDIA,PE FORUMURI si DIVERSE SITE-uri...La "taclale si barfa" nu ne intrece nimeni ! Noi avem probleme cu verbul "A FACE"...Si suntem experti in verbul "A ZICE" !

0 (4 voturi)
Vanatorul/d.c.
14.09.2018, 11:47:33

"Desigur,dupa cum se stie,fiecare roman SE CREDE CEL MAI COMPETENT,CEL MAI DESTEPT (INTELIGENT),CEL MAI EDUCAT,CEL MAI CAPABIL" Nu te teme..!Nu te suspectează nimeni ca ai putea fi altceva decât un gargaragiu fanfaron, care își închipuie ca știe cum se crede fiecare roman.

-5 (9 voturi)
MM Ordean
14.09.2018, 11:52:52

`Era, fără doar şi poate, vorba doar despre o parte din mai amplul program ticălos şi josnic de cumpărare de conştiinţe” Frumoasă (era să zic și eu jalnică...) oratorie. Fără doar și poate. Amplu (program). Plus ticălos și josnic. Cumpărare de cunoștințe. În rest, și pornind de la titlu. Lipsa de competență e doar la alții...

-5 (9 voturi)