Politică

articolul anterior articolul urmator

Şi vremea e să ne trezim

32
23 Nov 2017 13:42:00
Mihnea Dumitru
Ludovic Orban, preşedintele PNL
Ludovic Orban, preşedintele PNL

32 Comentarii

Radu Mircea
23.11.2017, 14:28:49

# Mihnea Dumitru Asta este tot ce ne-a ramas domnule Dumitru , iesirea in strada . Acu' aproape un an , imensa majoritate se plingea ca nu are cu cine vota , asa ca mai bine sta acasa . Lucru care a permis ca voturile analfabetilor , datornicilor la primarii , asistatilor sociali , celor care au pus botu' la promisiunea PSD-ista sa umple punga celor care ne belesc acum . Pina la alegerile viitoare ( cine le-o mai apuca ) nu avem ce face , trebuie sa rabdam atacul mafiotilor . S-au prins banditii ca si iesirea in strada este o frectie la un picior de lemn , atita timp cit ei au majoritate parlamentara . Putem sa stam luni de zile in strada ca pe ei ii doare drept in shpitz , numai votul poate hotari ceva . Votul constient , nu cel obtinut cu doi mici si-o bere .

+7 (7 voturi)
piatidesiatiadin
23.11.2017, 14:50:38

Radu Mircea " Acu' aproape un an , imensa majoritate se plingea ca nu are cu cine vota , asa ca mai bine sta acasa" Acum acesti imensi au liber sa iasa pe strazi. Asta pana cand domnul Arion va da rezolutia ca cine nu respecta votul participativ sa sape santuri la canal. La canalul Istambul evident in Antalia la AllInclusiv !

-3 (3 voturi)
Radu Mircea
23.11.2017, 15:18:00

# Adin Daca ar fi dupa mine si Nenea lulian , am pune toti hotii , toti turnatorii , toti parlamentarii , trecuti , actuali si viitori , toti popicii , calugarii si monahiile , sa sape cu lopata si cazmaua un canal navigabil de la Chisinau pina la Turnu Severin . Cu lstambulu' n-am nicio problema , oras frumos si daca vezi Hagia Sofia si o compari cu cocoratia lu' Daniel , un siloz prapadit in care isi faceau nevoile constructorii de acum aproape 1.500 de ani .

+3 (3 voturi)
Ciprian Apetrei
23.11.2017, 15:40:32

A "spama in draci" nu este vreo dovada de educatie. Acest text, care cere socoteala liberalilor pentru ca au facut, totusi, ceva, nu propune nimic in schimb. O circularitate goala, cuvinte agresive asezate dezordonat. Nici macar in cerc.

+3 (5 voturi)
Vanatorul/d.c.
23.11.2017, 16:18:07

Vrei cerc..? iti ofer eu unul. Gata..inchis. Nu numai liberalii s-au straduit sa ofere un circ de zile mai populimii televizomane cu drept de vot. Inclusiv nulitate politica si de caracter plantata de ei la Cotroceni a facut acelasi lucru. Nu cu..motiune de cenzura si plimbari paba la Parlament, ci facamd poze ”artisctice” si usurandu-se intr-un vagon al CFR-ului, pana la Ploiesti..! Acuma hai sa inchidem cercul..Liberalii cu motiunea si plimbareala ”de imagine” nu sunt liberali veniti din alta galaxie. Sunt aceeasi liberali care, in ultimul sfert de veac carpato-mioritic, mai pe șest sau la vedere si oficializat (guvernarea Tariceanu -Nastase sau Antonescu-Ponta), au fost mai mereu mana-n mana la tot felul de manarii legislative si devalizari ale bugetelor de stat si ale avutiei nationale cu pesedistiii. Iar plantatul lor la Cotroceni, excursionistul care , atunci cand nu face blaturi cu PSD-ul face figuratie in functia de sef al staului (dar si asta la..fara frecventa), si care a dat acum o ..emotionanta lovitura in materie de imagine proprie folosind wc-ul CFR-ului (ca tot navetistul care se respecta), era si el plimbat prin 2009 de catre mafiotii PSD, PNL si ai lui Voiculescu pe la mitingurile a ceea ce avea sa se numeasca mafia transpartinica USL, precum plimbi un pudel docil in lesa. Cam..oval cercul, nu..?:)

-4 (6 voturi)