Ştirbu, PNL: Nu vrei să faci miting, domnule Dragnea, că salariile românilor au scăzut, dar că preţurile au explodat în cele trei guvernări ale PSDezastru?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL, Gigel Ştirbu, a comentat decizia PSD de a organiza un miting de amploare pentru susţinerea familiei tradiţionale. Acesta a declarat că „adunarea pe care o propun nu va constitui decât un mare balon pentru a ne păcăli de aşa zisa susţinere pe care o au”. Totodată, Ştirbu a explicat că PSD „încearcă diferite scenarii pentru ca românii să nu fie atenţi la ceea ce se întâmplă în toate domeniile pe care le guvernează”.

Deputatul PNL, Gigel Ştirbu, a comentat, într-un comunicat de presă, anunţul lansat de liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit căruia social-democraţii ar urma să organizeze un miting de amploare în Bucureşti pentru susţinerea familiei tradiţionale.

„Nu vrei să faci miting, domnule Dragnea, că salariile românilor au scăzut, dar că preţurile au explodat în cele 3 guvernări ale PSDezastru? Nu doreşti să faci miting, pentru că investiţiile în spitale sunt la pământ şi că deşi sunt fonduri europene in valoare de 150 milioane de euro, bateţi pasul pe locul, din cauza unor interese imobiliare locale şi a incompetenţei guvernanţilor? Nu îndrăzneşti să crezi că ar fi bine să organizezi adunări cu tema problemelor din Educaţie: că s-au închis 1.000 de şcoli şi grădiniţe, iar multe unităţi de învăţământ au toalete în curte? Că profesorii trebuiau să primească o majorare salarială încă din ianuarie cu 25%, dar în realitate creşterea salariilor a fost de doar 4% care nu acoperă nici măcar inflaţia care a ajuns la 4.3% la începutul anului? Nu crezi că ar fi bine, domnule Dragnea, să organizezi un miting  cu tema autostrăzilor din România (pe care ai promis că „o vei împânzi”, dar de fapt ai înregistrat eşecuri fără egal)? Nu ar fi mai bine să aduci teleormănenii în stradă pentru a aclama faptul că deşi conduci Teleormanul  de zeci de ani, se bate la titlul de cel mai sărac judeţ din România?”, a scris Gigel Ştirbu, potrivit ştiripesurse.ro.

Deputatul PNL a mai declarat că „Liviu Dragnea încearcă să aducă un milion de români asistaţi social în stradă” pentru a atrage atenţia de la ceea ce se întâmplă în toate domeniile pe care le guvernează.

„Cu toţii cunoaştem foarte bine faptul că majoritatea românilor susţin familia tradiţională şi că marea adunare pe care o propun pesediştii nu va constitui decât un mare balon pentru a ne păcăli de aşa zisa susţinere pe care o au. Suntem conştienţi de faptul că PSDragnea încearcă diferite scenarii pentru a crea realităţi paralele, pentru ca românii să nu fie atenţi la ceea ce se întâmplă în economie, dar  şi în toate domeniile pe care le guvernează. Deşi încearcă domnul Dragnea să aducă 1 milion de români asistaţi sociali în stradă pentru a ticlui un miting, este evident faptul că 20 milioane de români sunt dezamăgiţi, nemulţumiţi de măsurile absurde luate din ultimii ani luate de către cele 3 guverne semestriale",  se arată în comunicat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite