Ponta, după victoria formaţiunii lui Frans Timmermans în alegerile europarlamentare: Se pare că olandezii nu se uită la Antena 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, în studioul Adevărul Live
Victor Ponta, în studioul Adevărul Live

Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, afirmă, după ce exit-poll-urile au indicat victoria în alegerile europarlamentare din Olanda a formaţiunii prim-vicepreşedintelui CE Frans Timmermans, un critic al guvernării PSD, că se pare că olandezii nu se uită la Antena 3 şi nici nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb. El îi numeşte iresponasbilii demagogi şi ridicoli pe cei care „s-au cocoţat in fruntea PSD“.

„Alegerile europarlamentare încep cu veşti foarte bune pentru social-democraţii pro europeni ( inclusiv pentru Pro Romania) - şi cu veşti proaste pentru iresponsabilii demagogi şi ridicoli care s-au cocoţat in fruntea PSD! Social-democraţii lui Frans Timmermans au câştigat alegerile din Olanda (se pare că olandezii nu se uită la Antena 3 şi nici nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb)“, scrie Ponta pe Facebook.

Ponta distribuie o ştire în care Rovana Plumb, care ocupă primul loc pe lista PSD pentru Parlamentul European, afirmă că partidul lui Frans Timmermans ar putea rata intrarea în Parlamentul European şi că PSD va analiza după alegeri dacă îl susţine pe actualul prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene.

Partidul Muncii (Partij van de Arbeid, PvdA) olandez a obţinut o victorie-surpriză în alegerile europene, joi, în Olanda, potrivit unui sondaj realizat la ieşirea de la urne, relatează Reuters.

Este vorba despre o surpriză pentru lista al cărei cap este vicepreşedintele Comisiei Europene (CE) Frans Timmermans, scrie Reuters.

Potrivit acestui exit-poll, realizat de Ipsos şi publicat imediat după închiderea secţiilor de votare de către radiodifuzorul olandez NOS, laburiştii sunt creditaţi cu cinci dintre cele 26 de mandate europene care revin Olandei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite