Politică

articolul anterior articolul urmator

Ambasada SUA revine cu a doua reacţie în cazul Ponta: Imunitatea parlamentară nu trebuie folosită pentru blocarea procedurilor judiciare

14
9 Jun 2015 18:51:30
Autor: Sebastian Zachmann
Victor Ponta este urmărit penal de DNA
Victor Ponta este urmărit penal de DNA

14 Comentarii

unU
9.06.2015, 19:44:51

Se pare ca Romania e condusa de ambasade si nu de catre alesi. Unora le prinde bine la burdihan treaba asta si ar sacrifica orice pentru ea.

-3 (5 voturi)
G. Andrei
9.06.2015, 20:25:02

Domnule unU, cred că locul dumitale de a plasa comentarii ar fi mai potrivit pe situl: http://www.dcnews.ro/

+1 (3 voturi)
Chirita
9.06.2015, 20:43:59

Romani, iesiti in strada si inlaturati de la guvernare acest putregai de ponta impreuna cu toata sleata lui de hoti si talhari!da-ti mana libera justitiei! Nu lasati ca sobolanii sa se ascunda sub fgusta Parlamentului!

+4 (8 voturi)
Onose Nicusor
9.06.2015, 21:15:09

Ambasada americana sa-si vada de bubele ei. sa ne lase in pace, fiindca ei l-au protejat pe basescu sau mai exact judanul ambasador din 2012 flinkenstain a mancat rahat subscriind la "lovitura de stat" macocista. Consecintele se vad si acum cand la conducerea DNA-uli si a ICCJ sunt aceleasi persoane care obstructioneaza Justitia la propriu si la figurat. Unde sunt dosarele Kovesi ale iubitului tau basescu? Cand incep procesele celor din pdl care au jefuit tara? Si aceasta asa zisa madam livia stanciu cand va fi data afara din functie pentru denunt calomnios? Acest lucru onorabilii americani nu le vad, sau ii doare in cur de romani. Asa cum ne-a lasat pe mana rusilor in 1946, asa se intampla si acum. Vor instabilitate pentru a putea sa-si faca jocurile la noi fiindca numai asa pot controla situatia. Cat despre handicapatul da iohannis, nimic nou sub soare. El doreste cu ardoare ca prin luarile de pozitii ale ambasadelor occidentale sa-si atinga scopul, acela de a avea la putere "guvernul sau" adus cu mari sacrificii de la masa de acasa. Rusine America pentru ca te bagi in treburile interne ale Romaniei. Nu ai nici un drept.

-2 (4 voturi)
Florin Cernicu
9.06.2015, 21:26:40

Romania are atatea probleme, pe care ambasada americana ar trebui sa le vada si sa dea sfaturi competente. are probleme cu Primul ministr, de ce n-a avut probleme cu constructia autostrazii oradea-cluj contractata si "finalizata" de-o firma americana, au incasat n-au terminat si romanii platesc, platesc si sufera de foame. Asta-i un mic exemplu.

-2 (4 voturi)