articolul anterior articolul urmator

A doua zi după. După 26 mai

38
11 May 2019 19:42:17
Ştefan Vlaston

38 Comentarii

prosciuto
11.05.2019, 19:49:34

Vlaston "Creşterile de venituri, atâtea câte au fost, au fost înghiţite de inflaţie, de creşterea preţurilor." Preturile le-au crescut multinationalele. Trebuie votat impotriva tuturor partidelor care sustin multinationalele

-9 (9 voturi)
prosciuto
11.05.2019, 19:55:15

Vlaston "Un nou guvern ar trebui să ia înapoi o parte din cadourile „otrăvite” date populaţiei de către coaliţia PSD-ALDE." Vor fi taiate salariile oamenilor la jumatate, pentru ca de cand PSD a crescut salariile partidelele nu mai au resurse de unde sa fure. Degeaba vin politicienii opozitiei la guvernare daca o sa trebuiasca sa dea toti bani salariatilor si ei nu pot fura nimic.

-5 (7 voturi)
of of
11.05.2019, 20:29:02

Trebuie echilibrate cerințele cu putințele. Sistemul bugetar trebuie redus la maxim. Pe bază de concursuri și competențe. Piloșii - out. Pensiile speciale trebuie eliminate. Cei în nevoie trebuie sprijiniți în continuare, nu și profitorii. Greu de făcut. Alegerile parlamentare de anul viitor vor demonstra că românii vor echitate economică și, la fel, în fața legii. Suntem pe drumul cel bun.

+3 (3 voturi)
of of
11.05.2019, 20:30:55

am uitat sp spun: Ce grozav e să nu fi apărut Vânătorul, fie-i somnul dulce și lung

+3 (3 voturi)
Vanatorul/d.c.
11.05.2019, 20:37:00

Hai sa traiti frumos si cu folos, dom Vlaston..! Domle, e dezastru in tara asta..! Se fac mitinguri degeaba..! Provocatorii si diversionistii răcnesc in banca lor, mitingistii nici nu-i baga in seama, jandarmii si spun unii altora bancuri, ca sa treaca timpul mai repede..! Au devenit un fel de chestii profund plictisitoare, ba chiar depresive, mitingurile astea..! Nimeni nu mai sparge capul la nimeni, nimeni nu se mai bate cu jandarmii,, nicio picatura de sange..! Pfff..! Treaba asta, desigur, e de-a dreptul infioratoare pentru un propagandist care incita zilnic la ura si nerespectarea ordinii de drept, tragând nadejde la oarece bubuieli si varsari de sange , care ar putea aduce mafia pe care o slugareste la guvernare..! Iar chestia devine si mai ingrozitoare atunci cand mafia ailaltă aduna cu mult mai multi oameni la un miting, decat aduna mafia pe care, ca propagandist carsi respecta meseria si..consemnul, o prezinti ca fiind cea mai iubita si sustinuta de romani, si in general de toate civilizatile Universului asiderea civilizatiei mioritico-carpatina..! Prin prezenta redusa numeric (un manelist de mana a 3-a aduna mai multi oameni la un concert) si prin discurs, Iohannis si gasca lui de smenari, cocalari si pitipoance trecute, care-si spun ”liberali” si ”opozitie de dreapta” (desi n-au nici in clin si nici in mâneca nici cu liberalismul si nici cu..dreapta), s-au umplut de penibil azi, la Iasi. Legat tot de propaganda..Alaltăieri, guristii propagandei mafiei penelist-iohanniste anuntau ca la mitignul mafiei pesediste tot de la Iasi, contramanifestantii (desigur ai ”dreptei”, iohanisto-limberali) au fost in numar de vreo..10 000..! Aceeasi propaganda a mafiei iohannist-limberale, anunta ca la mitingul PNL-lui de azi, la care a participat si..presedisntele tarii Klovnis Wenărel Iohannel, au venit 5000 de penelisti si simpatizati (oare unde or fi fost restul pana la 10 000?) Am vazut imagini cu ei, am primit si pe telefon o imagine de ansamlu, luata de sus, cunosc bine Piata Unirii (sunt iesean) si va pot spune fara nici o posiblitate de a ma insela, ca au fost mai putin de 5000 de oameni..! Poate vreo 3 500-4 000, uc tot cu gura caca pe termen scurt (trecatori care se opresc, privest cateva minute, si apoi se dusc in treba lor) Intr-un oras mare Iasul, oras universitar, cultural, dar si industira, un orasc cu IQ mediu cu mult peste cel national, mai putin de 5000 de oameni la un miting convocat si organizat de PNL si presedintele Tariii insema..EȘEC pe toate liniile , din toate directiile, la toate capitole, inclusiv la cel denumit ”increderea si sustinerea populatiei” N-au fost breaza nici mafia pesedista cu mitingul ei din urma cu doua zile, la care cu chiu cu vai abaia a adus in Piata Unirii vro 22 000-23 000 de mebri si simpatizati, dar mafia iohannist-limberal s-a umplut pur si simplu de penibil..! La urma urmei nici nu-i de mirare..Pentru ca e indeobsete cunoscut: ”PSD si PNL, Aceesi mizerie”

-1 (7 voturi)