Accident cu cântec. Mama lui Ciprian Ciucu, protagonista unui incident cu o maşină pe care nu avea dreptul să o conducă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 26 februarie, mama lui Ciprian Ciucu, Angelina Ştefan, angajată a Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), a provocat un accident în Sectorul 6 din Capitală, din cauza căruia circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată mai bine de oră, scrie  Ziuanews.

Pe 26 februarie, accidentul produs în sectorul 6 s-a viralizat, mai multe site-uri şi canale de televiziune difuzând ştirea. La acea vreme, identitatea şoferului care a blocat circulaţia tramvaielor de pe linia 41 nu era cunoscută. 

Marţi, Ziuanews a publicat informaţia conform căreia la volanul maşinii Dacia Duster care a dărâmat un chioşc şi a sărit peste staţia de tramvai era Angelina Ştefan, mama liberalului Ciprian Ciucu, preşedintele Agenţiei Funcţionarilor Publici şi candidatul PNL la primăria Sectorului 6. Mai mult, conform sursei citate, Angelina Ştefan nu ar fi avut dreptul să conducă maşina instituţiei la care lucrează, deoarece nu are dreptul să beneficieze, conform regulamentului instituţiei, de maşina de serviciu.

Instituţiile au încercat să ascundă identitatea acesteia pentru a nu-i crea probleme candidatului liberal. 

Angelina Ştefan este şi ea membru PNL, la Sector 3. Aceasta nu ar fi plătit daunele provocate, deşi, conform legii, asiguratorul plăteşte dauna, urmând s-o recupereze ulterior de la instituţie, scrie aceeşi publicaţie. Instituţia ar fi trebuit să-i impute Angelinei Ştefan contravaloarea pagubei însă acest lucru nu s-ar fi întâmplat, conform unor surse din interiorul ANSVSA, din cauza că mama candidatului PNL la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, nu avea ce căuta la volanul masini ANSVSA. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite