Adevărul Live. Diana Tuşa, despre candidatura la Primăria Sectorului 1 şi relaţia cu Andrei Chiliman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Diana Tuşa a vorbit, la Adevărul Live, despre candidatura sa la Primăria Sectorului 1, despre cât de greu îi va fi unui candidat liberal să câştige alegerile după Andrei Chiliman, dar şi despre strategia PNL de a prelua puterea în această toamnă.

Nu e greu să candidaţi după Andrei Chiliman?

Diana Tuşa: Am să să spun ceea ce cred eu. Am încredere în domnul Andrei Chiliman la fel cum am încredere în Justiţie. Sunt sigură că va reuşi să-şi rezolve probleme cu Justiţia. Reacţiile sunt pozitive în Sectorul 1.Lumea este încrezătoare că va reuşi să-şi rezolve problemele. 

E o bătălie internă în PNL.

E o competiţie, iar cel mai bun candidat trebuie să primească nominalizarea. Cred că singurul lucru care mă mână în luptă este faptul că m-am născut în Sectorul 1, am crescut în Sectorul 1 şi îmi pasă de acest sector. 

Vă încadraţi în profilul candidatului ideal? Alina Gorghiu vorbea despre un profil de candiat asemănător cu cel al preşedintelui Iohannis. 

Nu am pantaloni. 

Contează că sunteţi femeie?

Am îcredere în  locuitorii Sectorului1, nu mi-e frică de acest lucru. Nu e important dacă eşti bărbat sau femeie, tânăr sau bătrân. Eu ştiu ce am de făcut. Vreau să terminăm reabiltarea blocurilor, plus alte proiecte pe care le am în minte şi care ţin de respectul faţă de cetăţean. 

Dintre candidaţii PNL la Primăria Capitalei pe cine preferaţi?

Domnul Buuşoi este copreşedinte al PNL Sector 1, de aceea am discutat mai mult cu dânsul. Am încredere în şansele lui de reuşită. Domnul Buşoi va face tot ce este posibil pentru a le demonstra bucureştenilor că el este varianta cea mai bună. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite