Administraţia Prezidenţială are un nou site, unde pot fi trimise mesaje către Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Prezidenţială a lansat, marţi, un nou site al Preşedinţiei, care introduce o nouă secţiune, de unde pot fi adresate mesaje preşedintelui Klaus Iohannis, acesta susţinând că îşi doreşte o instituţie deschisă către cetăţeni.

Anunţul privind deschiderea noului site a fost făcut pe pagina de Facebook a preşedintelui.

"Noul site al Administraţiei Prezidenţiale este online. Cu un design modern şi o interfaţă prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră. Am iniţiat această platformă pornind de la următoarele principii: mai multă transparenţă, navigare facilă, comunicare integrată. Îmi doresc o Administraţie Prezidenţială funcţională şi deschisă către cetăţeni, iar noul site are o pagină dedicată unde îmi puteţi transmite mesajele voastre. Vă invit pe noul www.presidency.ro!", se arată în mesajul lui Iohannis.

Noul site vine cu o interfaţă total schimbată şi cu noi funcţii. Principala modificare se referă la o secţiune nouă, intitulată "Scrie-i preşedintelui", de unde pot fi trimise mesaje către Klaus Iohannis.

Site-ul conţine şi o secţiune în care sunt grupate "documente programatice", cum ar fi programul prezidenţial al lui Klaus Iohannis, Acordul politic pentru finanţarea Apărării, discursul susţinut în Parlament cu ocazia depunerii jurământului, dar şi ale alocuţiuni importante ale şefului statului.

În plus, a apărut o nouă secţiune, intitulată "Angajamente", unde sunt prezentate detalii despre programul preşedintelui Iohannis pe domeniile politicii externe, apărare, statul de drept, diaspora, sănătate şi educaţie.

În privinţa diasporei, preşedintele notează că angajamentele sale sunt construirea unei relaţii puternice a societăţii româneşti şi a statului cu diaspora. "A trăi şi a munci în străinătate trebuie să devină doar o chestiune de alegere, nu una de constrângere. Acest deziderat va fi îndeplinit atunci când românii din afara graniţelor vor avea opţiunea să se întoarcă în ţară, ştiind că şi acasă munca şi performanţa lor sunt recunoscute şi răsplătite", scrie preşedintele, în secţiunea dedicată diasporei.

De asemenea, cei interesaţi se pot abona la Newsletter, pentru a primi mesaje cu privire la anunţurile puse pe site-ul Preşedinţiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite