Politică

articolul anterior articolul urmator

Administratorul paginii "Rezist" care l-a atacat pe Cioloş îşi cere scuze: M-am lăsat purtat de val şi am postat o opinie personală

19
21 Jan 2019 17:33:34
Autor: Sebastian Zachmann
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş

Petre Sârbu, administratorul paginii de Facebook a comunităţii Rezist, a venit cu precizări dupa postarea de dimineaţă în care era atacat liderul PLUS, Dacian Cioloş. „M-am lăsat purtat de val şi am postat o opinie personala în numele comunităţii #REZIST“, a scris Petre Sârbu pe Facebook.

"DEZMINŢIRE. Eu, Petre Sârbu administrator al acestei pagini doresc să încep în primul rând prin a-mi cere scuze pentru faptul că m-am lăsat purtat de val şi am postat o opinie personala în numele comunităţii #REZIST. Corect ar fi fost să postez pe profilul personal şi apoi să dau share.

Am greşit si imi merit toate opiniile negative pe care le-am primit.

Cu toate astea rămân ferm pe poziţie când un politician greşeste trebuie să-şi asume greşeala. Dacă ne pretindem oameni noi, în momentul în care că unele persoane cu care ne-am asociat se dovedesc a fi altceva decât au lăsat să pară în a doua clipă ar fi cazul să ne dezicem de ele.

N-am înţeles însă de ce lumea a considerat că e un atac la PLUS, când eu am spus că "n jurul RO100 şi MRÎ s-au strâns nişte oameni aparent valoroşi, cu principii sănătoase, oameni care pot schimba România în bine".

Nu mai priviţi partidele ca pe nişte oşteni strânşi în jurul unui tătuc. Chiar dacă era Maica Tereza, lui Băsescu tot îi plecau parlamentarii la PSD.

O să fiu mai atent pe viitor şi o să postez opiniile personale pe pagina personală, nu pe cea a unei comunităţi“, a scris Petre Sârbu pe Facebook. 

Dacian Cioloş a fost criticat pe o pagină de Facebook a comunităţii #Rezist, fiind publicat un mesaj în care fostul premier e atacat pentru că nu a fost atent în alegerea oamenilor care se ocupă de partid şi care ar fi trebuit să nu aibă  probleme de imagine.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

Dan T
21.01.2019, 17:49:30

Scuzele sunt binevenite dar trebuie inteles ca din pozitia de responsabil al unei miscari civice, o declaratie are un mare impact in societatea civila, indiferent ca e opinie personala sau oficiala. Raul e facut. E randul lui Ciolos sa arate maturitate.

+1 (5 voturi)
victor catuna
21.01.2019, 18:03:18

P. Sarbu ar trebui sa lase pe altul sa administreze pagina rezist. A pus botu' la intoxicarile presei psdiste si a dat mai departe, urat din partea lui. Nu poti sa emiti asemenea pareri despre Ciolos decat daca nu ai discernamant sau esti rau intentionat.

-7 (11 voturi)
IonIon Codreanu
21.01.2019, 18:24:14

Eu zic să te uiți MAI ATENT la ”înfăptuirile” lui Cioloș. La modul cum s-a luptat el cu PSD! Și cum servește opoziția la PSD. Vei vedea că DE FAPT, Cioloș a făcut DOAR servicii PSD-ului. Și îi face în continuare. Nu știu, din prostie sau cu intenție. Dar pentru opoziție nici măcar nu contează.

+6 (14 voturi)
LochRoagPM
21.01.2019, 18:29:41

Prin târg se spune că sora nașpetului de șullien ar lucra offf...ițer la dipi. Eu nu cred dar parcă prea se leagă faptele între ele . Ciao , Papa, Cingo!

+1 (9 voturi)
mossss ion roata
21.01.2019, 19:13:14

Dezminţire cu tot cu autocritică, la fel ca la PCR. A primit ordin de la Secu, altfel îi "administrau" trupul la morgă, după obligatoriul "accident de maşină". Julien, miliţien, vulpe-"Ardelen"...

+1 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (19)

Modifică Setările