articolul anterior articolul urmator

Adrian Năstase, atac la adresa unui jurnalist: Bă, jigodie, de patru ani mă insulţi şi îmi jigneşti familia. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta?

63
14 Nov 2017 15:21:41
Autor: Radu Eremia
Fostul premier Adrian Năstase. FOTO Arhivă Adevărul
Fostul premier Adrian Năstase. FOTO Arhivă Adevărul

63 Comentarii

_wakki m
14.11.2017, 15:32:19

pamflete de-astea o să scrie și dragnea din pușcărie, numai că astea nu se pun pentru scurtarea pedepsei

+25 (27 voturi)
Dana DK
14.11.2017, 15:43:46

Ce limbaj de profesor universitar si mare intelectual de Dambovita! Banciu e mic copil pe langa Badea. Dar lui Badea nu ii scrie Nascase, ca pe el nu-l ataca Badea :)) Ce victima nevinovata e Nastase, CEL MAI BOGAT OM DIN ROMANIA! Tot ce spune Banciu despre el este adevarat! Doar forma in care o spune lasa de dorit, dar e un pamflet, asa cum si Badea la Haznaua 3 foloseste acelasi limbaj. La cate marsavii a facut ca PM, sa fie fericit ca i se intampla numai atat! Daca trebuia sa dea socoteala pentru tot ce a furat, nu mai iesea 20 de ani. Si de ce il mai pomeneste pe Branisteanu? Da, Branisteanu l-a ajutat, sa nu mai minta. A stat la spital in loc sa stea la puscarie. A stat in rezerva de lux in loc sa stea in celula cu inca 7 in camera, sa doarma cate 2 in pat, sa foloseasca aceeasi hazna turceasca, sa primeasca pachet 1 data/luna, sa faca dus de 2 ori/saptamana, mai ales vara la 40 de grade Celsius, etc. Salvarea il astepta, stiau ca o sa se "impuste", totul a fost pregatit in amanunt. Sa spuna mersi ca sotia lui a scapat si ea de puscarie, ca prin urechile acului. Ca merita si ea, au furat amandoi. Dar sunt lucruri care nu se prescriu. Cand o pica PSD, probabil ca vor dispare subit din Romania, cu catel si purcel. La banetul imens pe care ii are, isi permite sa stea ca un print in orice tara de sub soare. A acumulat cu sutele de milioane de euro, ii bate la fund pe toti "boiernasii" din tara. El e taticul lor, nu Daddy, care pe langa el e un parlit.

+25 (27 voturi)
Adrian Panaitescu
14.11.2017, 16:00:44

Clar Banciu este o jigodie si un gunoi, dar nicidecum asta nu inseamna ca Nastase nu trebuie constant pus la zid pentru ca a furat si este condamnat si fost puscarias! Nastase n-ar trebui sa mai aiba drept de a face parte dintr-un partid politic si nici de a candida toata viata daca a folosit functa politica pe care a avut-o pentru a fura! Deci sunt lucruri diferite: da Banciu este un om de nimic, dar asta nu inseamna ca Nastase este Maica Tereza. Mai concis: se cearta doi oameni de nimic!

+6 (18 voturi)
Florin Georgescu
14.11.2017, 16:02:59

Asta nu e jurnalist...e doar o replica a lui Mircea Badea.Au vazut ca are succes karatistul si s-au gandit sa faca si cei de la b1 o clona....

-15 (25 voturi)
stanescu ilinois
14.11.2017, 16:03:42

Nastase 4 casa esti nervos ???? Bine-ti faca Banciu ! Mai ales ca-i corect si adevarat !Eu vreau sa continuie , ca-s contribuabila deci platitoare de taxe !

+10 (16 voturi)