Adrian Năstase, despre Băsescu: „Epoca ta se încheie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase FOTO Adevărul
Adrian Năstase FOTO Adevărul

Adrian Năstase a fost invitat, sâmbătă seară, la Antena 3, unde a vorbit despre divergenţele care au început să reapară între premierul Victor Ponta şi preşedinte, dar şi despre privatizarea CFR Marfă.

Referitor la preşedinte, Năstase a declarat: „Urmărirea penală împotriva mea a început de ziua lui Traian Băsescu, pe 4 noiembrie, iar Daniel Morar i-a făcut un cadou.”

Ceea ce simţim cu toţii acum, la un an după referendum, este să-i spunem lui Traian Băsescu: "Epoca ta se incheie, mai sunt câteva luni şi vei pleca definitiv din istoria României" ”, a continuat el.

În ceea ce priveşte subiectul CSAT, Năstase a menţionat: „Sunt nişte oameni în Guvern care nu înţeleg încă că CSAT este ultima instituţie controlată de Traian Băsescu. Dacă se dorea, şedinţa CSAT nu ar fi avut loc. Traian Băsescu a vrut să arate că el este şeful CSAT, că el stabileşte şedinţele când vrea el, a dus această instituţie în derizoriu.”

De asemenea, fostul premier a afirmat că, din punctul lui de vedere, nu este necesară privatizarea CFR Marfă: „ În 2002, CFR Marfă a fost pe profit. A urmat o perioadă cu tot felul de contracte ciudate. Am impresia că s-a dorit ca CFR Marfă să fie privatizată pe nasturi.”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite