Adrian Năstase, reacţie după scorul PSD la europarlamentare: Acest rezultat va atrage efecte în cascadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider al PSD Adrian Năstase s-a arătat dezamăgit rezultatul social-democraţilor de la europarlamentare, explicând că scorul va atrage „efecte în cascadă”. Acesta a amintit apoi de scrisoarea anti-Dragnea semnată de preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

„Rezultatul PSD la alegerile europarlamentare este dezamăgitor. Este o expresie blândă. Acest rezultat va atrage efecte în cascadă. Nu vreau să fiu o Casandra. Deocamdată, nu fac decât să amintesc scrisoarea lui Bădălau, din ianuarie 2018 ( de care până şi el s-a delimitat!) şi care atrăgea atenţia asupra unor riscuri pentru perioada viitoare.

Cred că liderii partidului, înainte de a lua „decizii de confort” după acest rezultat şi pentru a pregăti partidul pentru viitoarele competiţii electorale, ar trebui să revadă acele sugestii, făcute în urmă cu un an şi jumătate, şi să-şi aduca aminte si de deciziile luate in partid dupa alegerile locale, din 2004”, a semnat Năstase pe blogul personal.

   Încă o mare surpriză: USR a ieşit pe primul loc la Craiova, fieful Olguţei Vasilescu. „Alianţa 2020 va da viitorul primar al Craiovei“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite