Adrian Năstase: "Nu aş accepta să mă scoată din închisoare Băsescu sau Ponta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase, mesaj pentru "femeia necunosută" din Brăila  FOTO Mediafax
Adrian Năstase, mesaj pentru "femeia necunosută" din Brăila  FOTO Mediafax

Adrian Năstase a comentat, pe blogul personal, posibilitatea unei graţieri. El susţine că nu ar accepta o graţiere venită din partea lui Traian Băsescu, dar nici vreo intervenţie a lui Victor Ponta. Mesajul lui Adrian Năstase este îndreptat către femeia din Brăila, care îl întrebase pe Victor Ponta dacă îl va scoate din închisoare pe Adrian Năstase. Premierul i-a  oferit chiar şi un răspuns la acel moment: "Îl vom scoate".

"Întrebarea acelei femei, necunoscute, din Brăila, m-a emoţionat. Pentru numeroase motive. Aş vrea să îi spun că nu am aşteptat (şi nu aş accepta) să mă scoată din închisoare nici Băsescu (prin graţiere), nici Barroso. Nici Ponta, dacă ar dori, nu ar putea să facă lucrul ăsta.

Această condamnare politică, comandată de Băsescu, va rămâne însă în istoria României, ca o pată ruşinoasă", a precizat Năstase, pe blogul personal.

Fostul premier a ţinut să îi transmită chiar şi un mesaj femeii din Brăila şi i-a promis că la ieşirea din închisoare îi va face o vizită.

"În principiu, în ianuarie, cel mai târziu în februarie, anul viitor, voi ieşi din penitenciar – în mod „regulamentar”, fără niciun ajutor. Voi dori, atunci, stimată necunoscută, să vin la Brăila şi să vă mulţumesc pentru acest gest, simplu, de solidaritate", mai spus Năstase.

Adrian Năstase i-a delegat femeii din Brăila chiar şi o misiune. "P.S. Până atunci, la votul din 9 decembrie, votaţi şi în numele meu, împotriva lui Traian Băsescu". În urma deciziei de condamnare, Adrian Năstase şi-a pierdut drepturile electorale. El nu mai poate candida pentru o funcţie politică, dar nici să participe în calitate de votant la alegeri.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie accesaţi harta interactivă ce-i prezintă pe aspiranţii la fotoliile de parlamentari.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite