Politică

articolul anterior articolul urmator

Adrian Năstase şi Viorica Dăncilă se aliază împotriva lui Iohannis şi îl acuză de ipocrizie: „Un profitor“

30
16 Nov 2019 19:54:00
Autor: News.ro
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Candidatul PSD la Preşedinţie Viorica Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie, subliniind diferenţa dintre retorica anti-PSD a acestuia şi faptul că a avut un protocol semnat cu PSD şi că a acceptat să fie ”propunerea de premier a lui Mircea Geoană”, ea preluând din punctul de vedere al fostului premier Adrian Năstase, care a scris pe blog un text cu aceeaşi temă.

”Despre ipocrizie (sau oportunism politic): Cum se potriveşte retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de susţinere a Guvernului Năstase? Sau cu acceptul de a fi propunerea domnului Geoană de premier şi de a-l susţine cu toate forţele în campania din 2009?”, scrie Dăncilă pe Facebook, etichetându-l pe preşedintele Iohannis.

Postarea Vioricăi Dăncilă urmează unui text scris pe blog de fostul premier şi lider PSD Adrian Năstase, intitulat ”Despre ipocrizie. Cazul Iohannis”. în care acesta compară criticile de acum ale lui iohannis faţă de PSD şi relaţiile cu social-democraţii de-a lungul timpului. Năstase aminteşte de protocolul încheiat de PSD cu Forumul Democrat al Germanilor, la dorinţa expresă a lui Iohannis, pe atunci primar, care nu avea majoritatea în Consiliul Local Sibiu, de proiectele realizate în contextul pregătirilor pentru Sibiu - Capitală culturală europeană, cu sprijinul Guvernului PSD, de finanţarea amenajării zonei industriale a Sibiului ca parc industrial, începerea lucrărilor la centrul Sibiului şi finanţarea celui mai mare complex financiar-bancar din ţară.

”Iohannis a fost însă profitorul acestor realizări, obţinute cu sprijinul financiar, masiv, al PSD. Şi este cel care acum consideră că PSD a fost „catastrofal” pentru România!”, afirmă Adrian Năstase.

”Îmi mai aduc aminte că l-am luat cu mine de vreo cinci ori în vizitele pe care le-am efectuat în Germania şi l-am invitat în şedinţele de guvern. De aceea, mi s-a părut incalificabil faptul că ieşind din şedinţa de guvern unde obţinuse un nou sprijin financiar, după ce îşi rezolvase re-alegerea că primar al Sibiului, în 2004, a anunţat, la emisiunea lui Marius Tucă, că el îl va vota pe Stolojan!!! Sper că înţelegeţi acum de ce îl acuz pe Iohannis de ipocrizie atunci când critică PSD şi cere distrugerea sa. Şi de ce vă îndemn să votaţi Viorica Dăncilă!!”, scrie Năstase în finalul textului său.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

30 Comentarii

Popa Pius
16.11.2019, 19:57:48

Ce pereche minunata: un hoț pușcăriaș si o analfabetă...

+21 (25 voturi)
g i
16.11.2019, 20:02:10

S-au intalnit hotul cu proasta ! Pe ăștia ai doare ca nu ai unde sa isi bage loazele pe salarii imense sa frece menta . Al proastei era consilier la Curtea de Conturi al nepotului Tamarei era mare scula la guvern ! Borfasi , cocalari , parapante , tute = PSD

+19 (25 voturi)
Buratino
16.11.2019, 20:04:40

O poza de famiglie.

+14 (18 voturi)
Florin Dobrin
16.11.2019, 20:15:15

alt prost , nu ai mai invatat sa tragi cu pisolu derbedeule????? vrem sa vedem partea a doua

+9 (11 voturi)
vlad gheorghe
16.11.2019, 20:16:16

Păi cu voi la putere nu mai aşa sd poate lua bani pentru primăriii, să vinā primaru cu jalba în băț şi capul plecat la stăpânul de la bucuresti şi pri eau bani pentru comunități abia după ce acceptau şantajul vostru puşcăriasilor

+8 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (30)

Modifică Setările