Adrian Prisnel cheamă opoziţia din Craiova să se alăture USR în lupta anti-PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Prisnel
Adrian Prisnel

Adrian Prisnel, candidatul USR pentru primăria Craiova, a făcut azi un apel către forţele de opoziţie din Craiova să i se alăture în lupta împotriva PSD la Craiova.  Aceste forţe sunt reprezentate de Mario Ovidiu Oprea, candidat PNL şi Lucian Bernd Săuleanu, candidat independent (fost PNL, fost PMP).

„În campania asta electorală, din ce am observat până acum, doar USR arată gogomănile PSD. PNL joacă sârba la Amăraşti, un sat de lângă Craiova, domnul Săuleanu prin Horaţiu Buzatu vâneză electoratul USR. USR aşa cum este acum, este singura forţă anti PSD din Craiova. PNL nu participă, iar domnul Săuleanu este singu", a declarat Adrian Prisnel.

În opinia candidatului USR „în momentul de faţă, prin neapartenenţa la vechiul sistem politic, doar USR poate recredibiliza primăria pentru că doar USR luptă cu corupţia".


Adrian Prisnel descrie cercul vicios în care se află Craiova.  „Vrem cu toţii proiecte concrete, dar viitorul primar se va trezi cu visteria goală. Există un lanţ de cauzalitate aici: nu avem drumuri asfaltate, canalizare, transport decent pentru că nu avem bani; nu avem bani pentru că nu vin investitori; nu vin investitori pentru că nu suntem parteneri credibili; nu suntem credibili pentru că administraţiile PSD se laudă şi nu livrează şi pentru că fură. Pentru a avea toate cele pe care ni le dorim, trebuie să creştem economic şi pentru asta trebuie să ne recredibilizăm. Fără a face pasul ăsta, pe care se pare că doar USR îl consideră important, nu vom rezolva nimic", susţine candidatul USR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite