Adrian Thiess candidează la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost consilier prezidenţial, om de afaceri şi strateg al câtorva campanii electorale, Adrian Thiess a anunţat că va candida la Primăria Capitalei.

“Cred că este momentul să fac pasul în faţă, să ies din umbră, unde am sprijinit victoriile altora, şi să lupt pentru propria mea victorie.” a declarat Thiess pentru Q Magazine.

Întrebat fiind despre posibilii contracandidaţi, omul de afaceri spune: “Nicuşor Dan este o creaţie a fostului PDL şi  abia îmi doresc o confruntare televizată cu acesta, însă cred că o va refuza. Eu aşa aş face în locul lui! Elena Udrea ne-ar putea povesti mai multe despre procesele intentate de Nicuşor Dan şi retrase ulterior. Cristian Buşoi este prietenul meu. L-am anunţat asta seară despre intenţia mea de a candida şi sper să rămânem prieteni ”.

Thiess a coordonat Campania electorală a lui Sorin Oprescu, la primul mandat.  

“Sorin Oprescu a fost cea mai mare dezamăgire nu doar a mea, ci a tuturor oamenilor care l-au sprijinit. Într-un fel, şi eşecul lui în administraţia locală m-a determinat să candidez.” a declarat Thiess.

Adrian Thiess a organizat în ultimii ani o serie de conferinţe importante care i-au adus la Bucureşti pe vicontele Etienne Davignon, preşedintele Grupului Bilderberg, pe  Richard Hass, Preşedintele Consiliului pentru relaţii externe al SUA, pe Mihail Gorbaciov, pe  Sir Tim Berners-Lee, inventatorul www-ului şi pe legenda snooker-ului, Ronnie O'Sullivan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite