Al treilea om în stat îşi pune pirostriile !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai puternică puternică femeie de pe scena politică românească s-a hotărât să se mărite anul viitor! Cine e cel cu care Roberta Anastase a ales să-şi unească destinele ? Victor Farca, inginer şi om de afaceri, cu care are o relaţie de mai bine de 13 ani.

"Ne înţelegem foarte bine şi ne gândim să ne căsătorim de câţiva ani, dar de fiecare dată a intervenit altceva", a mărturisit preşedintele Camerei Deputaţilor în emisiunea "Poveştiri adevărate" de astăzi. Anastase recunoaşte că a amânat acest moment, poate şi din cauză că i-a fost teamă.

Ce a atras-o la viitorul ei soţ? "Victor e mult mai calm şi mai înţelegător ca mine. În momentele grele l-am simţit alături. Faptul că e aşa de sufletist şi bun e ceea ce m-a cucerit şi m-a făcut să rămân în această relaţie", a spus Anastase.

Fiindcă a participat la o mulţime de nunţi, care mai de care mai diferită, Robertei Anastase îi este greu să se hotărască ce fel de ceremonie îşi doreşte, dar, mai important, câţi invitaţi să aibă. "Am vorbit cu prietenele mele şi le-am spus: <<Deci, cum facem nunta?>>. Încă n-am luat o decizie", continuă viitoarea mireasă cu entuziasm molipsitor. Omul politic se fereşte, însă, să facă o nuntă mare, ca să nu lase loc interpretărilor.

Nunta şi-ar dori s-o facă la Ploieşti. "Primarul Ploieştiului e un foarte bun prieten de-al meu, mi-aş dori foarte mult ca el să fie cel care oficiază", a mai adăugat fosta Miss România.

"Cred ca imi doresc o familie"

Deşi este împlinită pe plan profesional, preşedintele Camerei Deputaţilor mărturiseşte că îşi doreşte o familie. Consideră că a avea un copil e o decizie extrem de importantă pentru o femeie şi că, odată cu înaintarea în vârstă, femeile îşi fac tot mai multe griji legate de sarcină şi viitorul copil.

"Fată, neapărat! Şi dacă o să am un băiat, o să-l iubesc. Nu-i problemă", a sărit Anastase când a fost întrebată ce sex îşi doreşte să aibă copilul ei.

Fire sportivă, Anastase merge la sală de fiecare dată când are ocazia şi ţine cură de slăbire. "Aici(n.r. în Parlament), acumulezi energie, trebuie să găseşti undeva s-o descarci", a declarat şefa deputaţilor. Aceasta a reuşit să slăbească nouă-zece kilograme.

O să-şi petreacă Sărbătorile acasă, cu familia, acolo unde mama ei o aşteaptă cu ciorbele ei preferate. Fosta Miss spune că a renunţat la porc de câţiva ani, iar pe masa ei de Crăciun, de obicei, se găsesc sărmăluţe din curcan şi friptură de pui.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite