Alba-neagra cu numele lui Dan Şova într-o infografie despre realizările Guvernului Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe site-ul PSD a fost publicată o infografie în care se face o trecere în revistă a realizărilor Guvernului Ponta. PSD se laudă, printre altele, cu „Demiterea oamenilor care generează probleme şi care sfidează cetăţeanul“. Iniţial, acest punct a fost exemplificat prin trei nume, printre care şi cel al lui Dan Şova, exclus din partid în luna noiembrie. După câteva ore de la apariţia în presă a infografiei, cele trei nume au fost şterse.

 

Alături de Dan Şova mai erau daţi ca exemple negative Petru Lificiu şi Dan Mihalache. Petru Lificiu este fostul şef al Agenţiei Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), iar Dan Mihalache a fost secretar general adjunct al Guvernului, iar în prezent este consilier prezidenţial, numele său fiind vehiculat şi pentru funcţia de şef al Cancelariei prezidenţiale.  

PSD se mai laudă cu „Spargerea unor mari cercuri mafiote“, unde dă exemplu „Băieţii deştepţi din energie (s-a spart Mafia Energiei, Hidroelectrica adusă pe profit), Samsarii din imobiliare (spargere mafii retrocedări) şi Reţelele false de medicamente“.

În aceeaşi infografie este menţionată şi „Premiera în Politica Românească“ şi anume faptul că Victor Ponta l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita pentru victorie la două ore după finalul votului. 

Alte realizări:

-A promovat 11 femei în Guvern.


-A promovat mai mulţi tineri şi tehnocraţi în echipa sa (Bogdan Aurescu, Ioana Petrescu, Gabriela Szabo, Florin Jianu, Răzvan Nicolescu, Ionuţ Vulpescu, Robert Cazanciuc etc).


-A respectat dreptul la protest.


-A readus în spaţiul public tema „Mândru că sunt român“.


-Sprijin pentru Justiţie (Guvernul Ponta a mărit bugetele instituţiilor din justiţie în ultimii ani).

infografie

Poza iniţială a infografiei unde apar menţionate cele trei nume. 

info

Citeşte şi:

Ce hopuri au de trecut partidele în 2015

Daniel Constantin răspunde la ameninţările fostului său mentor:„I-am comunicat domnului Voiculescu în 2012 că nu voi interveni în niciun dosar“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite