articolul anterior articolul urmator

ALDE, în conflict cu PSD: Posibilitatea ruperii Coaliţiei e destul de serioasă. Răspunsul PSD: În politică e vorba de calcule, nu de prietenie

5
16 Jul 2019 19:43:50
Autor: Dan Anghel
FOTO Mediafax Alexandru Dobre
FOTO Mediafax Alexandru Dobre

5 Comentarii

Tomescu Tom
16.07.2019, 20:02:49

Cand ai sub 4 % ...te mai numesti " partid " ???? .. :)) ... Sau doar sunt, .... alde' Tariceanu :))) Neamurile, rudele si prietenii ....interpusii ... Ceata lu' older Pitigoi ...risca sa ramana fara lider in toamna asta ! Cica ...PSD-ul vrea sa-l abandoneze ..." statului paralel " ..:)))

+3 (3 voturi)
Bogdan Matis
16.07.2019, 20:10:35

Cand partidul cu cei mai multi membrii platitori din Romania (peste 500 mii) vine si declara ca nu poate scoate un candidat decent pentru prezidentiale, atunci este terminat din punct de vedere politic. Ganditi-va asa dle, Furaceanu, puneti-va in papucii membrilor platitori PSD. Dvs v-ar place ca echipa de fotbal preferata care o sustineti de 3 decenii sau poate de 5-6 decenii si la care ati cumparat fiecare bilet la fiecare meci, sa-l aleaga pe capitan un jucator din liga a doua sau a treia? Nu cred ca v-ar place

+3 (3 voturi)
Carmen Florea
16.07.2019, 21:15:51

Cred ca pana la toamna tartaila asta se agata de pro Romania, oricum e aceeasi banda de talhari, oferindu-i lui Poanta vreun milion eurasi ..., are de unde la 800 mii furate recent ... Doar nu-ti vrea chiar acum sa se duca la munca, ca asta n-a muncit in viata lui, avand miliardele pe mana, tarlaia cu 'duomnisoare' mai tinere decat copilul lui, sa vezi cum se mai 'dragostesc' de dansul parasutele, care vaneaza portofelele bosorogilor, fiind burdujite din start, ce sa ia de la un jigolo de 30 ani?

+1 (1 vot)
Banan Crudu
16.07.2019, 21:58:24

Cu sau făra 4%...să fim serioși. Chiar daca avea 8 %, cine crede că Tăriceanu ar putea ajunge presedintele României ? Cine, înafară de Vosgăinean, care oricum e poet?! Stai alături de psd și faci parte IN MOD ACTIV din clica Ciuma Roșie,iar acum vrei să pari virgin ? Tăriceanu crede ca l-am uitat pe Tudorel Toader și "ievaluarile" lui ? Tăriceanu&Co crede că am uitat mânăriile făcute în "comisia" Ciordache, cu singurul scop de a scăpa de închisoare...cea ce în cazul tăriceanului s-a și întâmplat ?! Statul paralel și alte gogomănii de felul ăsta, mita recunoscută de firma austriacă, de 800.000 de euro pe care a încasat-o, toate bănuielile de corupție,care planeaza asupra lui, Steimnetz(pe care nu-l cunoaște!), guvernatorul Deltei Dunării, numit pe mită de la SOV, asocierea numelui cu Paul de România, un neica nimeni cu pretenții de sânge albastru,"intervențiile" din parlamentul european al celor două amazoane aldiste, Weber și cu Norica ...,etc,etc îl fac pe Motocicleanu candidatul perfect și cu șanse de câștig la prezidentiale ? Dacă nu s-ar fi aliat în 2016 cu Daniel Constantin, nu ar fi intrat în parlament NICI ATUNCI! Impreună cu PC au depășit la limită pragul de 5%.(Part.Conservator avea vreo 2,8 iar ALDE undeva în jur de 3 sau cam așa ceva) Ce pretenții emite Tăriceanu la șefia senatului,sunt doar manevrele lui Dragnea și alianta cu psd. Atât, restul sunt vise !

+4 (4 voturi)
Markus Roman
17.07.2019, 08:11:49

Cu leprele din conducerea PSD este imposibil sa mentii o aliantza in termenii respectului si increderii. Asa au facut si cu Crin Antonescu. Cand nu te astepti, te tradeaza. Acum Dancila se screme sa fie pe placul lui Iohannis. Sunt incapabili sa inteleaga cum se discrediteaza prin acest comportament. Vor vedea ei cat o sa-i coste aceasta duplicitate la alegerile viitoare.