ALDE Sibiu dă în judecată Facebook din cauza lui Mircea Diaconu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele filialei ALDE Sibiu Ovidiu Gheorghe Tocaciu a depus, joi, la Judecătoria Sibiu o cerere de chemare în judecată a companiei Facebook, cu sediul în SUA.

Decizia ALDE Sibiu a venit în urma suspendării contul filialei, şeful organizaţiei locale a ALDE motivând că astfel se aduc prejudicii în promovarea pe reţeaua socială a mesajelor candidatului  Mircea Diaconu.

„Organizaţia ALDE Sibiu, prin preşedintele Ovidiu Gheorghe Tocaciu, a depus astăzi (joi - n.r.) la Judecătoria Sibiu o cerere de chemare în judecată a Facebook cu sediul în Statele Unite. Din 28 octombrie pagina oficială de Facebook a fost blocată de Facebook. Deşi s-au cerut lămuriri pe toate canalele disponibile de contact Facebook, aceştia nu au răspuns solicitărilor”, arată reprezentanţii filialei ALDE Sibiu, într-un comunicat transmis Digi24.

„Se pare că banii noştri sunt buni pentru Facebook prin toate reclamele pe care le plătim acestora. Dar dreptul nostru la liberă exprimare, nu!”, spune preşedintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, în comunicat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite