Vosganian sugerează că diaspora a avut o contribuţie redusă la protest. „Este băgată cu de-a sila în dispute interne, în speranţa unor voturi viitoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Varujan Vosganian a anunţat că Organizaţia ALDE Iaşi a partidului  solicită autorităţilor să comunice câte dintre persoanele implicate în incidentele din Piaţa Victoriei, din 10 august, au domiciliul în străinătate.

„Colegii mei de la ALDE Iaşi au solicitat organelor abilitate, printr-o postare pe Facebook, să ne comunice câte dintre persoanele care au primit îngrijiri medicale în urma Mitingului Diasporei din 10 august sau au făcut plângeri penale împotriva Jandarmeriei au domiciliul în străinătate. Desigur nu e nevoie de nume, ci doar de procente“, a precizat Varujan Vosganian. 

Purtătorul de cuvânt al ALDE a punctat faptul că aceste date ar da o imagine a reprezentării diasporei la miting. „Aceste informaţii ar putea să dea o idee asupra implicării Diasporei în aceste proteste, anume dacă implicarea a fost consistentă sau dacă nu cumva Diaspora este băgată cu de-a sila în disputele politice interne, în speranţa unor voturi viitoare“, mai scrie Vosganian pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite