Alegeri interne la TNL Botoşani. Primul candidat înscris oficial în cursă, George Turcu – un tânăr antreprenor de 23 de ani

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Ionuţ Turcu şi Cătălin Flutur în campania de la localele din 2016
George Ionuţ Turcu şi Cătălin Flutur în campania de la localele din 2016

Lupii tineri din Partidul Naţional Liberal ies în faţă şi încearcă să-şi aducă aportul la revitalizarea partidului. La Botoşani, George Ionuţ Turcu vrea să aducă un suflu nou în partid.

Partidul Naţional Liberal încearcă să se regrupeze după înfrângerea severă suferită în în faţa social democraţilor la alegerile din 11 decembrie 2016 şi primul pas este organizarea de alegeri în toate filialele judeţene.

După cum au declarat liderii PNL se încearcă o repunere pe baze solide a partidului plecând de jos în sus şi alegerile din teritoriu au rolul de a aduce în prim plan o nouă generaţie de lideri care să revitalizeze liberalismul din România.

Este şi cazul organizaţiei judeţene de tineret a liberalilor botoşăneni care îşi va alege în mai puţin de o lună conducerea. Primul care s-a înscris oficial în cursa pentru şefia organizaţiei TNL din Botoşani este George Ionuţ Turcu, un tânăr de (numai, ar spune unii) 23 de ani. Conform botosaneanul.ro George este unul din cei mai activi membri ai acestei organizaţii şi în prezent deţine funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene al TNL Botoşani.

Înscris încă de la 18 ani în rândul liberalilor, George pare a fi modelul de tânăr de care are nevoie politica românească. Urmează o facultate la Bucureşti, şi-a deschis propria firmă cu care încearcă să răzbească pe piaţă şi vrea să facă şi politică la un nivel care să-i permită să schimbe câte în bine în România.

Turcu a mai declarat pentru presa locală că soluţia pentru un management eficient al organizaţiei este o echipă bine pregătită din punct de vedere profesional şi unită în jurul aceloraşi valori.

Chiar dacă Cătălin Flutur a reuşit să câştige din partea PNL fotoliul de primar în Municipiul Botoşani, la alegerile parlamentare social democraţii şi-au luat revanşa şi au câştigat detaşat alegerile atât în municipiu, cât şi în judeţ. Prin urmare, George Turcu, va avea o misiune extrem de dificilă dacă va câştiga alegerile interne din TNL Botoşani.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite