Alegeri parlamentare 2012/ Ivan: MRU trimite SMS-uri arădenilor, chemându-i la vot. Poate fi o dezinformare, fiindcă nu e semnat „Unguent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Ivan a sesizat fraude în 11 secţii de votare din Cluj FOTO Mediafax
Cătălin Ivan a sesizat fraude în 11 secţii de votare din Cluj FOTO Mediafax

Purtătorul de cuvânt al USL Cătălin Ivan a declarat duminică că mai mulţi arădeni au primit mesaje pe telefonul mobil semnate de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu prin care îi îndemna să meargă la vot. Europarlamentarul PSD a glumit spunând că ar putea fi o dezinformare, pentru că mesajul nu era semnat „Unguent”.


La Arad în jurul orei 9.30, mai mulţi arădeni au primit mesaje de la numărul de telefon  0753 934 773 cu textul <<Sunt Mihai Răzvan Ungureanu şi nu renunţ la luptă. Candidez pentru Arad şi pentru arădenii harnici şi cinstiţi. Vă aştept la vot>>. Nu este semnat <<Unguent>> prin urmare ar putea să fie o dezinformare”, a declarat liderul eurodeputaţilor PSD din Parlamentarul European.

Ivan a mai spus că în Cluj, câţiva preşedinţi din secţiile de votare au plecat cu ştampilele acasă, menţionând că PNL a sesizat autorităţile locale, dar BEJ nu a admis revocarea lor din funcţie. „La sesizarea USL, BEJ Cluj a încercat muşamalizarea cazului, chemând telefonic preşedinţii să înapoieze ştampilele. PNL a sesizat neregulile către secţiile de Poliţie şi a solicitat revocarea acestora, dar nu a fost acceptat de BEJ”, a mai spus social-democratul.

Potrivit lui Ivan, în judeţul Mureş, candidatul ARD Florin Urcan din colegiul 4  transmite telefonic cetăţenilor îndeamnul de a-l vota. „Numărul de pe care se sună este 0333717171. S-a făcut sesizare şi la BEJ", a declarat Ivan.

Eurodeputatul PSD l-a acuzat, duminică, pe preşedintele Traian Băsescu de „trădare naţională" susţinând că este cel mai „iresponsabil şef de stat de pe mapamond”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite