Alegeri parlamentare 2020. Iohannis le cere românilor să iasă în număr mare la urne: Avem o şansă istorică la o guvernare stabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis.  FOTO Inquam Photos / George Calin
Klaus Iohannis.  FOTO Inquam Photos / George Calin

Alegeri parlamentare 2020. Preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat românii să iasă în număr mare la urne duminică, şeful statului cerându-le să voteze pentru o majoritate solidă, reformistă, capabilă să înceapă consolidarea statului

Principalele declaraţii ale lui Klaus Iohannis:

Votul este cel mai important instrument la îndemâna cetăţeanului. Folosiţi cu înţeleciune această putere uriaşă. Miza e covârşitoare. Alegeţi cu responsabilitate, cu gândul la prezent, dar şi la viitor. Există reguli sanitare stricte bine elaborate şi implementate ca în ziua votului să fie cu risc minim. dacă fiecare dintre noi va respecta normele nu vor fi îngrijorări suplimentare. Vă îndemn să veniţi în număr cât mai mare la urne. Am traversat un 2020 dificil dar cu vaccinurile întrezărim sfârşitul pandemiei. 

Mandatul pe care voi mi l-aţi dat e să reconstruim România normală. România normală poate deveni realitate doar dacă valorificăm votul din 6 decembrie. urmează patru ani fără alte alegeri. Avem o şansă istorică la o guvernare stabilă. Ca acest lucru să fie posibil votul din 6 decembrie trebuie să conducă la o majoritate solidă care să lucreze în beneficiul românilor. Voi conduce personal forţele reformiste. 

6 decembrie e ziua în care România poate să se desprindă de cei care au ţinut-o în subdezvoltare. Pentru a intra într-o etapă de prosperitate România are nevoie de implicarea fiecăruia. Pe 6 decembrie vă aştept pe toţi la vot. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite