Alegeri prezidenţiale 2014. Elena Udrea şi-a lansat candidatura cu un marş: Nu sunt un om perfect, dar voi fi cel mai bun preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea a susţinut la lansarea candidaturii la alegerile prezidenţiale din 2014, că, deşi nu este un om şi un politician perfect, va fi cel mai bun preşedinte. Udrea şi-a lansat candidatura cu un marş, deşi iniţial se vehicula că evenimentul va avea loc la Sala Palatului. Din banii economisiţi au fost cumpărate ghiozdane şi abecedare care vor ajunge la copiii din întreaga ţară.

UPDATE 12.55 „Jos Ponta”, astfel şi-a început discursul preşedintele PMP, Elena Udrea, candidat la alegerile prezidenţiale, de la tribuna PMP din faţa Palatului Victoria.

„Bine aţi venit, dragi români, cu atât mai mult cu cât nu v-a plătit nimeni şi nici nu este ziua mea!”

„Suntem aici pentru că în două luni îl trimitem pe Victor Ponta acasă. Noi suntem cei care înţelegem disperarea acestui popor guvernat de doi ani de incompetentul Victor Ponta şi de guvernul lui corupt.”

„Guvernul Ponta a promis investiţii de un miliard, dar a pierdut investiţii străine - 15% mai putine investiţii doar în primele şase luni in primul an. Victor Ponta a pierdut bani europeni. Ne spune o doamna ministru, atlfel extrem de loială lui Ponta, «Guvernul nu se ocupă de locuri de muncă», Asta e filosofia acestui guvern. Ponta şi ministrul de Finanţe nu stiu că guvernul este cel care sprijină investitorii să creeze locuri de muncă. În vremea în care eram în cabinetul Boc, am creat ca ministru peste 100.000 de locuri de muncă cu peste 6.000 de proeicte susţinute.

„Victor Ponta a avut doi ani să ne arate ce poate face cu România.”

„Victor Ponta este un om care are cultul personalităţii. De ziua lui şi-a comandat cea mai mare petrecere din România. Mulţi vă amintiţi cum era de 23 august. Ne duceam să-l aplaudăm pe Ceauşescu. Victor Ponta este fratele dictatorului nord-coreean pentru că sunt o generaţie mai tânără. Victor Ponta este urmaşul lui Adrian Năstase şi al lui Ion Iliescu.”

image

„Victor Ponta îşi face petreceri de ziua lui de milioane de euro, iar copiii nu au abecedare în clasa I şi în clasa a II-a (...). Dar le vrea să le dea tablete! El crede că ei vor reuşi în viaţă ca el, cu plagiatul. Atât contează pentru Victor Ponta Educaţia! Guvernul Ponta, zero realizari, o mie de minciuni. Aşa că îl deconspir eu: Victor Ponta este agentul secret 000! Dar vine noiembrie şi Ponta pleacă acasă.”

„Nu sunt un politician perfect, nu sunt un om perfect, nu sunt un candidat perfect, dar sunt cel mai mutl candidat şi vă promit că voi fi cel mai bun preşedinte.”

„Ca să vedeţi că suntem oneşti: Azi e soare, ieri a plouat” (n.r. sâmbătă  şi-a lansat candidatura prezidenţiabilul ACL).

image


Elena Udrea, pe tricoul unui susţinător al său FOTO Mediafax

UPDATE 12.30 Participanţii la „marşul împotriva proastei guvernări”, prin care îşi lansează candidatura la alegerile prezidenţiale Elena Udrea, au ajuns în Piaţa Victoriei, adunându-se în faţa sediului Guvernului de la Palatul Victoria.

UPDATE 11.30 Participanţii la marşul prin care Elena Udrea îşi lansează candidatura la alegerile prezidenţiale au pornit, în frunte cu candidatul PMP, de la Sala Palatului spre Piaţa Victoriei.

În fruntea marşului se află preşedintele PMP Elena Udrea, alături de alţi lideri ai formaţiunii, între care Ruxandra Dragomir şi Adrian Rădulescu, precum şi liderul ţărănist Aurelian Pavelescu, cu care preşedintele PMP a semnat, la sfârşitul lunii august, un protocol de constituire a alianţei politice PMP-PNŢCD. 

Marşul PMP, de protest la adresa Guvernului şi pentru locuri de muncă, urmează  traseul: Strada Demeter Dobrescu - Bulevardul Nicolae Bălcescu - Bulevardul Lascăr Catargiu - Piaţa Victoriei.

UPDATE 11.10 Purtând veste cu sigla PMP, participanţii la marşul prin care Elena Udrea îşi lansează candidatura la alegerile prezidenţiale s-au reunit deja la Sala Palatului din Capitală şi urmează să se îndrepte spre Piaţa Victoriei, la sediul Guvernului. Manifestanţii poartă pancarte cu mesaje anti-Ponta:

„Ponta-PSD, şomaj şi sărăcie pentru întreaga Românie!”

„Ponta, o galaxie în devenire duce România la pieire!” 

„Ponta pentru noi este Ceauşescu doi!” 

„Ponta şi cu PSD, maximă mizerie!” 

„Ponta, nu înţelegi ideea, noi nu suntem în Coreea!” 

„Ponta are în CV glume proaste şi hoţii!”

10.55 „După lansarea grandioasă a lui Victor Ponta pe Arena Naţională (...) noi am decis să nu mai facem lansarea candidaturii mele într-un fel în care să semene măcar cu aceasta. Facem un mod neconvenţional de lansare, cu banii pe care i-am fi cheltuit la Sala Palatului am cumărat ghiozdane şi abecedare pe care le dăm în toată ţara, iar duminică vom face un marş împotriva proastei guvernări şi pentru locuri de muncă. Îl organizăm de la Sala Palatului spre Guvern", a anunţat joi, la Adevărul Live, Elena Udrea.

Prin acest mod inedit de lansare a candidaturii, Elena Udrea încearcă să iasă din tiparul pe care l-a văzut la Victor Ponta.

„Încercăm să ieşim din tiparul pe care îl vedem la Victor Ponta, care începe să semene perfect cu ce se întâmpla pe vremea lui Ceauşescu pe Stadionul 23 August, dar şi alte partide se întrec între ele cine mobilizează câţi mai mulţi oameni şi cine cheltuieşte câţi mai mulţi bani“, a mai spus candidata la alegerile prezidenţiale din 2014.Elena Udrea este cel de-al patrulea prezidenţiabil care-şi lansează candidatura, după Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu şi Klaus Iohannis

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite