Alegeri prezidenţiale 2014: Fiul lui Ponta l-ar fi vrut pe tatăl său James Bond de România/ Udrea face shopping

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ponta, alături de Daciana Sârbu, soţia sa FOTO Facebook
Ponta, alături de Daciana Sârbu, soţia sa FOTO Facebook

Premierul Victor Ponta şi-a dezamăgit fiul, care şi-ar fi dorit ca tatăl său să fie spionul serviciilor secrete, aşa cum susţine duşmanul politic Traian Băsescu. Elena Udrea şi-a tras o pereche de pantaloni scurţi, a ieşit la shopping, apoi la restaurant. Faceţi cunoştinţă cu cea de-a 13 zi de campanie electorală!

Deşi nu candidează, Traian Băsescu reuşeşte să dea tonul în campanie, iar marfa este de cea mai bună calitate. Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE? Are dreptate Băsescu? Sau Ponta? Candidaţi, analişti, moderatori, jurnalişti, foşti directori SIE, toată lumea a încercat să răspundă acestor întrebări. Unii sunt de părere că Ponta răspunde la dublă comandă şi pentru asta nu trebuie să fie preşedinte. Alţii cred că Ponta şi-a slujit ţara în cei patru ani în care ar fi fost agent secret pentru că misiunile din afară presupun sacrificiu şi dedicare.

Cea de-a treia categorie consideră că scandalul ofiţerului acoperit este doar o intoxicare a lui Băsescu în această îndârjire a preşedintelui de a o vedea pe Elena Udrea la Cotroceni. Andrei, băiatul lui Victor Ponta din prima căsătorie, a fost cât se poate de trist când a aflat că tatăl său nu a fost spion.

Imediat şi l-a imaginat pe tatăl său un James Bond de România. „Tati, e adevărat? Eşti spion?“, a întrebat Andrei. Entuziasmul cu care şi-a întrebat tatăl i-a fost stins rapid de eroul său. „Nu sunt“, a spus Ponta. 

image

După mai multe zile prin ţară, Elena Udrea şi-a dat liber o jumătate de zi şi a plecat la shopping. Ruxandra Dragomir este responsabilă cu imaginile. Astfel, observăm şi noi că Elena Udrea a trecut de la fustă mini la pantaloni scurţi. Tot din „culisele campaniei“ aflăm şi cum este primită Elena Udrea într-un restaurant plin de susţinători. În aplauze şi urale.

Elena Udrea, la shopping în pantaloni scurţi 

Elena Udrea cântă şi face exerciţii de dicţie   

Klaus Iohannis a fost prezent astăzi la „Adevărul Live“, de unde am aflat trei titluri de cărţi care l-au marcat: „Biblia, Toamna Patriarhului şi Între prieteni.

Miron Mitrea, condamnat la doi ani cu executare. Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam şi Ilie Sârbu, urmăriţi penal. Alte ştiri care au luat faţa, din nou, programelor candidaţilor. Componenta „Justiţiei“ îşi face şi ea în continuare treaba în campanie. Sau poate nu. Nu ştim. Bineînţeles că Monica Macovei nu a ratat aceste ştiri şi ne spune că aşa arată ţara cu Victor Ponta preşedinte. O Românie în care socrul premierului, Ilie Sârbu, este urmărit penal.

Călin Popescu Tăriceanu se lasă, din nou, filmat şi ne spune că România lui este cea pe care şi-au imaginat-o înaintaşii săi liberali, cei care au murit în PNL, partid pe care el l-a abandonat.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite