Politică

articolul anterior articolul urmator

Alegeri prezidenţiale 2014. Macovei: „Vreau să avem o Românie în care totul să se rezolve cu un zâmbet şi un click“

8
5 Oct 2014 13:31:33
Autor: Sebastian Zachmann
Monica Macovei, în studioul Adevarul Live                              Foto: Eduard Enea
Monica Macovei, în studioul Adevarul Live                              Foto: Eduard Enea

Monica Macovei, candidat independent la Preşedinţie, a declarat, la Timişoara, în debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, că doreşte transformarea României, mai ales că toţi ceilalţi politicieni promit „schimbarea” ţării, deşi au stat ani întregi la putere.

„Schimbarea deja nu mai înseamnă nimic, sunt cuvinte goale. Ponta e la putere de peste 2 ani de zile şi acum promite schimbarea României. Băsescu e preşedinte de 10 ani şi încă vorbeşte de schimbare. Johannis vorbeşte de asemenea de schimbare, deşi PNL a fost la guvernare de mai multe ori. Tăriceanu şi Udrea vorbesc de schimbare, deşi au fost şi ei la putere. Vreau să transformăm România, aşa încât preşedintele să fie angajatul românilor”, a declarat Monica Macovei.

Monica Macovei pledează pentru transformarea României prin cele 10 porunci pentru politicieni, incluse în viziunea pentru ţară, şi prin cele 100 de măsuri şi proiecte pentru România, pe care le propune.

“În final vreau să avem o Românie în care totul să se rezolve cu un zâmbet şi un click. Noi să fim demni, să nu ne umilească nici politicienii, nici funcţionarii, niciun fel de birocraţie. Să mergem fericiţi pe stradă, pentru că ai noştri copii au şcoli bune, avem o sănătate decentă cel puţin, avem o slujbă şi suntem liberi. Să nu fim cenuşii, supăraţi, cu capul în jos, ci să mergem veseli şi relaxaţi pe stradă. Acesta este drumul nostru pe care trebuie să mergem”, a declarat Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidenţiale.

Monica Macovei crede că şansele ei de a câştiga sunt mari şi i-a chemat pe toţi cei care se regăsesc în programul ei pentru România să meargă la vot şi să o voteze în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

“Şansa mea stă în puterea voastră, în votul vostru. Unii spun: dacă ajunge în turul 2, o votez. Turul întâi e întotdeauna un vot cu inima şi cu cine vrei. În turul 2 te poţi gândi cum să votezi util. Ştiţi cum trebuie să votăm? Aşa: crezi în candidat, ai încredere în el, crezi în programul lui politic, crezi că-ţi va aduce acea transformare pe care o vrei în ţara ta, votează cu el. Şi atunci eu întreb: credeţi în mine? Credeţi în programul meu? Aveţi încredere în mine? Atunci votaţi-mă din primul tur! Pentru că sunt singura care poate învinge pe oricine intră în turul 2”, a spus Monica Macovei.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Daria Marinescu
5.10.2014, 14:15:24

Habar nu aveti ce spuneti doamna Macovei, Udrea nu a facut nimic?A atras cele mai multe fonduri europene, a construit sali de sport, a reabilitat spitale!!! A inceput inca din perioasa sa de ministeriat sa transforme Romania, intr-o Romanie frumoasa si va continua si dupa ce va iesi presedinte.

-3 (5 voturi)
jula ion
5.10.2014, 14:31:54

Ca presedinte trebue sa ai in spate o majoritate parlamentara care sa te sprijine in proiectele pe care le promiti romanilor.Daca nu ai asa ceva bati cimpii precum Macovei ,Udrea si restul ciumpalacilor inscrisi in cursa prezidentiala numai ca sa-si satisfaca orgoliile si vanitatile .

+1 (3 voturi)
unU
5.10.2014, 15:16:22

A spus asta iesita pe jumatate pe geamul de la baia vilei lui Basescu ? Daca nu, n-are nicio valoare ! :)))

herr v2.0
5.10.2014, 16:23:19

Daca doamna Macovei crede ca are sanse mari de a castiga presedintia si se considera un altfel de politician, atunci are ocazia sa probeze acest fapt intr-un mod extrem de simplu: sa-si dea demisia din Parlamentul european, chiar de pe acum...

Adrian Troaca
5.10.2014, 16:34:28

Stimata doamna Macovei, eu n-o sa va votez niciodata, ati mintit cu nerusinare la portile straine ca in 2012 s-a dat lovitura de stat.Nu aveti calitati pentru un om reprezentativ pentru tara mea.Daca veti lua 1-2% sa nu va surprinda, poate ca tat meritati.Discutati cu ,,masa-verde'', istoria va arunca la gunoi.

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările