Alegeri prezidenţiale 2014. Se poartă cascheta, fusta mini şi selfie-ul

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua 2 de campanie în drumul spre alegeri prezidenţiale 2014. Candidaţii şi-au decis strategiile: vizite, căşti de şantier, biserici, poze din copilărie sau impersonarea unor eleve de liceu. În acelaşi timp, pe stradă oamenii sunt nemulţumiţi - nu se mai dau brichete şi tricouri ca-n anii trecuţi!

Victor Ponta s-a arătat inspirat de lansarea candidaturii Elenei Udrea şi a decis că trebuie să-i facă o concurenţă serioasă, mai ales că la fashion doamna Udrea stă mai bine. Aşa că s-a dus la cariera Roşia-Jiu, la Termocentrala Rovinari şi pe şantierul DN 66. Şi s-a uitat. Între timp, echipa de campanie probabil se simţea neinspirată că gecile de pe şantier erau albastre şi nu roşii.

Apoi, casca jos şi fuga la Mănăstirea Lainici, unde l-au văzut sigur 4.500 de oameni pe Facebook. În rest, echipa de campanie a lui Victor Ponta analizează atent fiecare personalitate care a murit şi care ar fi avut aniversare astăzi. Micul Titulescu îl aminteşte pe vechiul Titulescu.

Klaus Iohannis şi-a deschis jurnal de campanie propriu, vrea să ne lase fără meserie. Cităm din rândurile candidatului ACL: "Sunt în biroul meu şi privesc spre Piaţa Mare. Tocmai s-a încheiat prima zi de campanie electorala, una foarte specială, a cincea campanie din viaţa mea politică. Ma gândesc cum s-au scurs anii din 2000, când am candidat prima oară. Ma simt foarte, foarte bine deşi îmi dau seama că sunt pe drumuri din aprilie, de la europarlamentare".

Şi primul selfie de campanie pentru Klaus, la Craiova.

image

Nu ştim ce face Elena Udrea. Doar atât: fusta e prezidenţială?

image

Monica Macovei vrea să arate că e mândră şi ea că e româncă, nu doar Ponta şi la ceas de weekend uită de programul politic şi pune o poză cu ea în copilărie.

image

Călin Popescu Tăriceanu continuă campania electorală. Sau am putea spune, campania gastronomică. După grătarul de ieri, ajuns în Sibiu, Tăriceanu a primit ofrandele oamenilor - ţuică, brânză, pâine, miere de albine. În ritmul acesta, dacă Tăriceanu ajunge la Cotroceni, vom avea un preşedinte rubensian de-a dreptul. Măcar îşi plăteşte singur consumaţia.

image

Pe această cale, îl anunţăm pe candidatul Nu are afiş, nu există! Domnule  Meleşcanu, rezolvaţi problema grabnic. Nu vă vede lumea.

Staţi liniştiţi, UDMR-ul şi-a început campania la un discurs ţinut de premierul Ungariei, Viktor Orban, la Liceul Teologic Reformat din Cluj-Napoca.  Am vrea să vă spunem mai multe despre Kelemen Hunor, dar nu înţelegem nimic din ce scrie pe Facebook.

Pe Reddit am găsit cea mai bună parodie din campania asta. 

image

Totul despre alegeri prezidenţiale 2014 aflaţi pe site-ul alegepresedintele.adevarul.ro. 

#alegeri2014 Tweets

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite