Alegeri prezidenţiale 2014: Ponta: Băsescu şi Iohannis au preluat acuzaţiile că sunt homosexual şi că mi-am ucis tatăl

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta spune că preşedintele Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, au preluat argumentele senatorului Valer Marian, care a spus că Ponta este homosexual şi că şi-a omorât tatăl, acestea fiind şi motivele pentru care premierul nu a răspuns interpelării lui Marian.

„Traian Băsescu şi Klaus Iohanis au invocat acuzaţiile, afirmaţiile unui coleg senator, Valer Marian. Am zis că nu răspund la ele, am crezut că nu trebuie să răspund, pentru că Valer Marian nu a zis doar că sunt ofiţer acoperit - lucru de care, dacă aş fi fost, aş fi fost mândru - a spus şi că mi-am omorât tatăl, care a murit în 1992 de cancer şi orice om s-ar fi gândit la un părinte pe care l-a pierdut, şi nu să răspundă. A zis şi că sunt hoomosexual şi, slavă Domnului, copiii mei nu m-au întrebat ce înseamnă sau dacă este adevărat“, a spus Ponta, deşi acuzaţiile lui Traian Băsescu nu se refereau la aspectele invocate de premier, ci la faptul că a fost ofiţer acoperit în perioada 1997 - 2001, iar Klaus Iohannis doar i-a cerut lui Ponta să lămurească acuzaţiile lui Băsescu.

Premierul a mai spus că foarte dezamăgit de faptul că Iohannis foloseşte acelaţi limbaj ca Traian Băsescu. „Sunt foarte dezamăgit, ieri am văzut că Iohannis a început să folosească acelaşi limbaj ca Băsescu, copy-paste, dar tot nu răspund în acelaşi fel. Dânşii or să mă tot insulte, înjure şi să descopere (n.r. lucruri) de acum 15 ani - 20 de ani“, a mai afirmat Ponta.

Premierul Victor Ponta îl acuză pe preşedinte de minciună. „Traian Băsescu, în încercarea de a mă lovi electoral, a făcut ce nu trebuie să facă un preşedinte al României: a promovat o minciună, a atacat justiţia, este supărat că i-a arestat fratele, că toţi din justiţie sunt oameni ai serviciilor, a atacat oameni din serviciile de informaţii care îşi fac treaba şi îşi pun viaţa în pericol pentru România. Este foarte grav că cel care trebuie să apere justiţia şi serviciile le-a atacat pentru un scop electoral“, a mai declarat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că Victor Ponta a fost ofiţer sub acoperire între anii 1997-2001. Premierul Victor Ponta susţine că Băsescu minte.

Citeşte şi: 

VIDEO Traian Băsescu: Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE în perioada 1997-2001. Meleşcanu l-a protejat

Lista categoriilor de informaţii secrete din SIE, postată de Turcescu imediat după dezvăluirile lui Băsescu

Cum a reacţionat Robert Turcescu, după ce a aflat că nu va fi pus sub acuzare pentru deconspirare

De ce tac autorităţile în cazul Turcescu?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite