Alegerile locale şi parlamentare s-ar putea desfăşura în paralel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Ludovic Orban nu a putut oferi o dată exactă pentru alegerile următoare şi nu exclude posibilitatea de a se desfăşura în paralel campaniile locale şi cele parlamentare. „E posibil să se desfăşoare în paralel cele două campanii şi e posibil ca alegerile să fie foarte apropiate”, a declarat premierul desemnat Ludovic Orban.

Orban a fost întrebat marţi seară dacă este posibil ca alegerile locale să aibă loc în acelaşi timp cu alegerile parlamentare, sau dacă vor avea date diferite. Premierul nu s-a putut pronunţa asupra unei date pentru alegerile parlamentare, după cum relatează Mediafax.

„Deocamdată nu avem să ne pronunţăm decât la o posibilă dată pentru organizarea alegerilor locale. Orice fel de previziune legată de data alegerilor parlamentare nu poate fi făcută astăzi. Din momentul în care se vor întruni condiţiile constituţionale care să permită preşedintelui să dizolve Parlamentul putem face o predicţie corectă, chiar să anunţăm data alegerilor parlamentare”, a declarat premierul Romaniei.

Ludovic Orban a luat parte, marţi seară, la un eveniment organizat de Asociaţia Comunelor din România (ACoR), relatează Hotnews.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite