Politică

articolul anterior articolul urmator

Alexandru Rafila desfiinţează ideile lui Vlad Voiculescu despre mărţişoare: N-am înţeles care este utilitatea mănuşilor

2
28 Feb 2021 11:11:14
Autor: Andreea Ghiorghe
Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat, sâmbătă seara, că „nu e niciun pericol” dacă elevii vor oferi mărţişoare la şcoală, cât timp vor fi respectate măsurile de protecţie. Deputatul PSD a mai adăugat că nu este nevoie ca elevii să poarte mănuşi atunci când oferă mărţişoarele, aşa cum a spus ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Nu e niciun pericol, important este ca lucrul ăsta să fie făcut fără îmbrăţişări, fără înghesuială. Eu sunt convins că şi la şcoală se poate organiza lucrul ăsta fără niciun fel de problemă”, a declarat medicul Alexandru Rafila, sâmbătă, la Antena 3.

Rafila a făcut referire şi la „o serie de comentarii”, precum cel al ministrului Sănătăţii, care a spus că elevii ar putea oferi mărţişoare în şcoli „dacă poartă mănuşi”.

„N-am înţeles care este utilitatea mănuşilor în oferirea mărţişoarelor, dar probabil că sunt oameni care n-au avut ocazia să ofere mărţişoare de prea multe ori şi din cauza asta fac astfel de recomandări”, a mai spus profesorul Alexandru Rafila.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Davide Isa
28.02.2021, 11:48:38

rafila : martisoare "fără îmbrăţişări," voiculescu: martisoare doar „dacă poartă mănuşi”. Astia au luat-o razna complet... Nu vreti voi sa dati si o lege prin care sa interziceti complet sarutul si imbratisarile?!

-4 (6 voturi)
Edmond Wolf
28.02.2021, 12:54:35

Am ajuns de tot rahatul. Oameni de la care ai pretenții, unul cu pregătire de controlor de bilete pe tren dar ministru al sănătății, celălalt microbiolog dar reprezentantul țării la OMS, ies în presă cu declarații de o relevanță științifică orbitoare: dacă mărțișoarele trebuie atinse cu pielea sau cu penseta și dacă pot fi date la îngrămădeală sau trebuie stat frumos la coadă ca să le oferi. Că ăla de la sănătate n-are nici un fel de școală și spune tot felul de prostii, înțeleg. Dar domnul Rafila care are totuși studii superioare chiar mă sperie cu ce se ocupă.

-2 (4 voturi)
Modifică Setările