Alexandru Rafila desfiinţează ideile lui Vlad Voiculescu despre mărţişoare: N-am înţeles care este utilitatea mănuşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat, sâmbătă seara, că „nu e niciun pericol” dacă elevii vor oferi mărţişoare la şcoală, cât timp vor fi respectate măsurile de protecţie. Deputatul PSD a mai adăugat că nu este nevoie ca elevii să poarte mănuşi atunci când oferă mărţişoarele, aşa cum a spus ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Nu e niciun pericol, important este ca lucrul ăsta să fie făcut fără îmbrăţişări, fără înghesuială. Eu sunt convins că şi la şcoală se poate organiza lucrul ăsta fără niciun fel de problemă”, a declarat medicul Alexandru Rafila, sâmbătă, la Antena 3.

Rafila a făcut referire şi la „o serie de comentarii”, precum cel al ministrului Sănătăţii, care a spus că elevii ar putea oferi mărţişoare în şcoli „dacă poartă mănuşi”.

„N-am înţeles care este utilitatea mănuşilor în oferirea mărţişoarelor, dar probabil că sunt oameni care n-au avut ocazia să ofere mărţişoare de prea multe ori şi din cauza asta fac astfel de recomandări”, a mai spus profesorul Alexandru Rafila.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite