Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu, numit în Comitetul de Reglementare al ANRE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Stănescu FOTO Facebook
Alexandru Stănescu FOTO Facebook

Fostul deputat PSD Stănescu Alexandru a fost numit de plenul Parlamentului pentru a ocupa un post în Comitetul de Reglementare al ANRE, la propunerea PSD, în locul lui Marian Neacşu, fost vicepreşedinte al ANRE, care a fost numit secretar general al Executivului.

Stănescu Alexandru a fost votat cu 233 de voturi „pentru” şi 120 de voturi „contra” de plenul reunit al Parlamentului. Votul a fost secret cu buletine de vot. 

Alexandru Stănescu a fost propus pentru a ocupa un loc în Comitetul de Reglementare al ANRE de către PSD, în locul lui Marian Neacşu, fost parlamentar PSD şi vicepreşedinte al ANRE, care a fost numit în funcţia de secretar general al Guvernului.

Privind alegerea fratelui lui Paul Stănescu pentru propunerea PSD pentru ANRE, şeful social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a explicat că „a contat foarte mult că este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele de parlamentare”.

Fostul parlamentar este fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu, iar în trecut a avut mai multe mandate de deputat. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite