Alianţa USR-PLUS pune presiunea pe Guvern: Orban să nu se lase şantajat. Cerem alegeri locale în două tururi. E o urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Voiculescu. FOTO Inquam Photos
Vlad Voiculescu. FOTO Inquam Photos

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Capitalei, i-a cerut lui Ludovic Orban să vină cu o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea legii privind alegerea primarilor, astfel încât aceştia să fie aleşi în două tururi, nu doar un tur.

„Cerinţa noastră către Orban să nu se lase şantajat. E esenţial ca cetăţenii să-şi aleagă primarii în două tururi. Primarul actual a fost ales de mai puţin de 300.000 de oameni. E o urgenţă, o urgenţă a democraţiei”, a declarat Vlad Voiculescu, unul dintre liderii Alianţei USR-PLUS, într-o conferinţă de presă. 

Candidatul PLUS la Primăria Capitalei a mai punctat faptul că în şedinţa Birourilor Permanente reunite ale celor doiuă partide a fost discutată şi tema candidaţilor comuni pentru locale. 

„A mai fost discutat un lucru care nu era clar, dar acum e clar pentru noi toţi. Alianţa va avea candidaţi comuni peste tot în ţară. Vor fi candidaţi comuni de la Bucureşti până la ultimul sat din ţară. Discutăm acum despre acest proces şi despre calendar”, a subliniat Voiculescu. 

Nu în ultimul rând, reprezentantul PLUS a punctat faptul că alegerile locale sunt esenţiale pentru viitorul României.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite