Alin Tişe pune tunurile pe şeful PNL: Dacă Ludovic Orban va fi reales, partidul o să ajungă la cel mult 10%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj. FOTO Facebook Alin Tişe
Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj. FOTO Facebook Alin Tişe

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, continuă conflcitul cu organizaţia centrală, acesta poziţionându-se clar împotriva lui Ludovic Orban, despre care spune că va duce partidul la cel mult 10%, dacă va fi reales ca preşedinte.

„Cred că liberalii clujeni nu o să-l aleagă pe Orban. Dacă o să-l aleagă o să ajungă partidul la 7% din nou, aşa cum este obişnuit Ludovic Orban. Probabil că mult timp a făcut parte dintr-un partid foarte mic. În partidele foarte mici toţi au funcţii. Într-un partid mare nu pot toţi să aibă funcţii. Un partid de 7% e una şi unui de 30% e altceva. Dacă va fi reales Ludovic Orban partidul o să ajungă la cel mult 10%, ceea ce este foarte grav şi cu riscul de a exista şi alte consecinţe pentru partid. Cred că nu va fi reales. Este greu de zis acum cine va fi ales”, a spus Alin Tişe la GOLD FM, potrivit stiripesurse.ro

Alin Tişe a precizat că şi în 2017 a ales să nu-l susţină pe Ludovic Orban, ci a mers pe varianta Cristian Buşoi. Astfel, preşedintele CJ Cluj consideră faptul că poziţionarea sa din trecut a fost pedepsită inclusiv prin lipsa consultării organizaţiei Cluj când s-a stabilit lista cu miniştri şi secretari de stat. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite