Alina Gorghiu îi cere lui Firea ca unul dintre bulevardele sau piaţetele din Capitală să poarte numele Reginei Ana: „Ar putea aduce un frumos omagiu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copreşedintele PNL Alina Gorghiu FOTO Eduard Enea
Copreşedintele PNL Alina Gorghiu FOTO Eduard Enea

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu îi propune primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, să denumească cu numele Reginei Ana unul dintre bulevardele sau piaţetele din Bucureşti.

„Majestatea Sa, Regina Ana, are un loc special în inimile românilor. Sunt atât de mulţi cei care îi onorează memoria cu cele mai frumoase cuvinte. Cred că şi municipalitatea bucureşteană ar putea aduce un frumos omagiu, dacă unul dintre bulevardele sau piaţetele din Capitală i-ar purta numele Majestăţii Sale. Sper ca primarul Capitalei să primească ideea cu interes“, a scris Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Primăria Capitalei a adoptat, ieri, un proiect de hotărâre prin care spaţiul vis-a-vis de Pia'a Universităţii să se numească „Piaţa Radu Beligan“.

Regina Ana a murit luni, la vârsta de 92 de ani, la un spital din localitatea elveţiană Morges. Anunţul a  fost făcut, luni după-amiază, de Casa Regală, printr-un comunicat de presă. Regele Mihai şi Regina Ana au intrat în istorie drept cel mai longeviv cuplu regal din România. Familia regală a anunţat, pe site-ul oficial, că Regina Ana a murit luni după-amiază, la ora 13.45, în Elveţia, la Spitalul Morges.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite