Alina Gorghiu, despre comunicatul Departamentului de Stat al SUA: O reacţie pe care sigur o să o catalogheze PSD-Dragnea drept politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul liberal Alina Gorghiu a comentat luni noaptea pe Facebook comunicatul Departamentului de Stat al SUA, despre care spune că PSD-ul îl va considera „politic” şi nejustificat.

„Premieră absolută! O reacţie pe care sigur o să o catalogheze PSD-Dragnea drept politică şi nejustificată, ca de la oamenii răi, aşa cum sunt şi cei care protestează, aşa cum sunt PNL, CSM şi alţii.

Reacţia Departamentului de Stat SUA: respingeţi legile justiţiei!!!” a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Comunicatul Departamentului de Stat al SUA: „Statele Unite constată cu îngrijorare că Parlamentul României ia în considerare modificări legislative care ar putea submina lupta anticorupţie şi ar putea slăbi independenţa justiţiei în România. Această legislaţie, care a fost iniţial propusă de Ministerul Justiţiei,  ameninţă progresul pe care România l-a făcut în ultimii ani în construirea unor instituţii juridice puternice protejate de interferenţe politice. Îndemnăm Parlamentul României să respingă propunerile care slăbesc statul de drept şi pun în pericol lupta anticorupţie“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite