Gorghiu, despre moţiunea de cenzură: „Nu are nici o şansă! Singurul scop este oficializarea colaborării PSD cu AUR”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu consideră că PSD „este foarte departe de realitatea din teren”. FOTO: Facebook/ Alina Gorghiu
Alina Gorghiu consideră că PSD „este foarte departe de realitatea din teren”. FOTO: Facebook/ Alina Gorghiu

Senatoarea PNL Alina Gorghiu este de părere că moţiunea de cenzură depusă de PSD este bazată pe informaţii false, legate de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), motiv pentru care nu va trece.

Alina Gorghiu a mai transmis că singurul scop al moţiunii de cenzură este „oficializarea clară” a colaborării dintre PSD şi AUR. În plus, aceasta a afirmat că social-democraţii sunt departe de „realitatea din teren”, dar şi că formaţiunea  a rămas ancorată „în vechile metehne”.

„Să ne explice cineva cum este posibil ca PSD să apară braţ la braţ cu AUR pentru a promova o moţiune de cenzură! Mai ales una care va fi bazată pe un fake-news despre aşa-zisa ”respingere” a PNRR. Şi cum de dl Ciolacu şi compania ignoră faptul că a apărut o dezminţire chiar de la instituţiile europene? Aşa ceva ...!!!

Este o eroare politică monumentală a PSD să se scalde în parteneriatul acesta politic sulfuros şi să promoveze mesaje anti – PNRR, deci anti-europene! E o dovadă în plus că PSD este foarte departe de realitatea din teren şi că a rămas ancorat în vechile metehne! Concluzia? Moţiunea aceasta nu are nici o şansă! Singurul scop este oficializarea clară a colaborării PSD cu AUR!”, a scrius senatoarea, marţi, pe Facebook.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, luni, că social-democraţii au finalizat textul moţiunii de cenzură şi o vor depune săptămâna viitoare. Ciolacu a subliniat că PSD va începe negocierile cu toţi parlamentarii dispuşi să voteze moţiunea, de la toate partidele politice.

Moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune este intitulată „România eşuată. Recordul fantastic al Guvernului Cîţu” şi, aşa cum a afirmat Marcel Ciolacu, urmăreşte să răspundă la următoarele întrebări: Trăiesc românii mai bine că în urmă cu un an şi jumătate? Îşi permit românii mai multe lucruri decât în urmă cu un an şi jumătate? Este mai puţină sărăcie în ţară decât în urmă cu un an şi jumătate? Este România mai respectată în UE sau în lume?

„Răspunsul este evident că nu”, a spus Marcel Ciolacu, acuzând actuala guvernare că ţara noastră „trăieşte de pe o zi pe alta”.

Vezi şi: PSD va depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu săptămâna viitoare. Care sunt acuzaţiile DOCUMENT

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite