Politică

articolul anterior articolul urmator

Alina Gorghiu motivează transferurile PNL: În general au fost aceia cu voci critice la adresa PSD

2
14 Aug 2020 12:45:35
Autor: News.ro
Alina Gorghiu - FOTO Eduard Enea
Alina Gorghiu - FOTO Eduard Enea

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă că „sunt foarte puţini” primarii care au fost în PNL şi au fost preluaţi în calitate de candidaţi de PNL, „în general, aceia care au fost voci critice la adresa PSD în comunităţile lor şi care s-au disociat de gesturile PSD”. „Acolo unde sunt cazuri care într-adevăr nu au ce să caute, să dea explicaţiile cei care le-au gestionat, respectiv preşedinţii organizaţiilor judeţene”, spune Gorghiu.

Alina Gorghiu a vorbit, la RFI, despre racolările de primari PSD, făcute de PNL.

”Ideea de traseism eu am condamnat-o de foarte mult timp, nu e o noutate, ştiţi că şi în 2016, am avut înainte de alegerile locale aceste criterii de integritate, sunt şi acum. Înţeleg însă că s-au făcut anumite mutări de primari. Pentru rigoare, sunt foarte puţini acei primari care au fost preluaţi ca şi candidaţi de PNL, în general, aceia care au fost voci critice la adresa PSD în comunităţile lor şi care s-au disociat de gesturile PSD din timpul mandatului lor, dar rămâne ca acolo unde sunt cazuri care într-adevăr nu au ce să caute sau nu au nicio legătură cu PNL, să dea explicaţiile cei care le-au gestionat, respectiv preşedinţii organizaţiilor judeţene”, a afirmat senatorul PNL.

Referitor la faptul că PNL face exact ce a făcut PSD, adică racolări politice, Gorghiu a replicat: ”Acuzaţia aceasta am constatat-o, s-a făcut. Cei care, repet, au venit la PNL din alte partide, foarte puţini de altfel (...) sunt cei care s-au disociat de PSD de-a lungul vremii, în mandatele lor şi în opinia mea, pentru fiecare există o explicaţie, pe care preşedintele de filială va fi obligat să o dea. Dacă vor fi cazuri care contravin principiilor PNL, sigur, vom face o analiză şi nu au ce să caute în Partidul Naţional Liberal”.​​

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

gmbplay
14.08.2020, 12:50:47

Ce inseamna sa fii politruc si sa-ti dai dreptate atunci cind esti taman in aceeasi oala cu " adversarii " politici .Ma injura unii ca nu ma prostituez mergind la curvareala electorala .

+1 (1 vot)
geek-a-contra
14.08.2020, 12:55:27

"În general au fost aceia cu voci critice la adresa PSD" Citeste mai mult: adev.ro/qf1rnt asa... in general, cit este in generalul asta? 5.. 10...20% ?

+1 (1 vot)
Modifică Setările