Alina Gorghiu motivează transferurile PNL: În general au fost aceia cu voci critice la adresa PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu - FOTO Eduard Enea
Alina Gorghiu - FOTO Eduard Enea

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă că „sunt foarte puţini” primarii care au fost în PNL şi au fost preluaţi în calitate de candidaţi de PNL, „în general, aceia care au fost voci critice la adresa PSD în comunităţile lor şi care s-au disociat de gesturile PSD”. „Acolo unde sunt cazuri care într-adevăr nu au ce să caute, să dea explicaţiile cei care le-au gestionat, respectiv preşedinţii organizaţiilor judeţene”, spune Gorghiu.

Alina Gorghiu a vorbit, la RFI, despre racolările de primari PSD, făcute de PNL.

”Ideea de traseism eu am condamnat-o de foarte mult timp, nu e o noutate, ştiţi că şi în 2016, am avut înainte de alegerile locale aceste criterii de integritate, sunt şi acum. Înţeleg însă că s-au făcut anumite mutări de primari. Pentru rigoare, sunt foarte puţini acei primari care au fost preluaţi ca şi candidaţi de PNL, în general, aceia care au fost voci critice la adresa PSD în comunităţile lor şi care s-au disociat de gesturile PSD din timpul mandatului lor, dar rămâne ca acolo unde sunt cazuri care într-adevăr nu au ce să caute sau nu au nicio legătură cu PNL, să dea explicaţiile cei care le-au gestionat, respectiv preşedinţii organizaţiilor judeţene”, a afirmat senatorul PNL.

Referitor la faptul că PNL face exact ce a făcut PSD, adică racolări politice, Gorghiu a replicat: ”Acuzaţia aceasta am constatat-o, s-a făcut. Cei care, repet, au venit la PNL din alte partide, foarte puţini de altfel (...) sunt cei care s-au disociat de PSD de-a lungul vremii, în mandatele lor şi în opinia mea, pentru fiecare există o explicaţie, pe care preşedintele de filială va fi obligat să o dea. Dacă vor fi cazuri care contravin principiilor PNL, sigur, vom face o analiză şi nu au ce să caute în Partidul Naţional Liberal”.​​

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite