Alina Gorghiu: Nu voi candida la Primăria Capitalei. Evenimentele legate de Sorin Oprescu vor duce la schimbarea strategiei pentru campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri seara, în cursul unui interviu la TVR, că nu vizează postul de primar general al Capitalei, menţionând că posibilii candidaţi ai liberalilor pentru această funcţie vor trebui să participe la o campanie internă în partid.

„Nu aş ezita să spun public dacă aş dori să candidez la această funcţie. Cred că bătălia pentru Capitală înseamnă o campanie foarte serioasă în interiorul PNL. Nu mi-am pus problema să candidez penrtu Primăria generală, dar colegi de-ai mei foarte bine pregătiţi. Vorbeaţi de Ludovic Orban, mai devreme. Eu vi-l amintesc pe Cristian Buşoi, pe domnul Petre Roman, s-au înscris în această competiţie“, a afirmat copreşedintele PNL în interviu acordat TVR, joi seară. 

Reprezentanta liberalilor a enunţat trei din cele patru membri din PNL care şi-au manifestat interesul pentru înscrierea în cursă pentru Primăria Capitalei, toţi trei fiind din vechea formaţiune. Un al patrulea membru de partid care s-a înscris în cursa internă este Costică Canacheu, fost pedelist.   

Modul în care va fi gândită strategia pentru campanie, cel mai probabil va fi schimbată, în urma reţinerii lui Oprescu.  „Eu şi domnul Blaga am descis să stăm şi să urmărim această campanie, să vedem strategia celor din Bucureşti, care cred că va suferi modificări acum, din pricina evenimentelor cu Sorin Oprescu. Şi cred că va fi o discuţie cu totul şi cu totul alta decât cu Sorin Oprescu primar general“, a precizat Alina Gorghiu. 

Copreşedintele PNL susţine că Primăria Capitalei se află „într-o situaţie deplorabilă“, fiind aproape în incapacitate de plăţi, iar companiile din subordinea instituţiei sunt ]într-o criză fără precedent“.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite